Midpoint Brabant: online event Smart Industry Jaarevents

Hoe kun jij met jouw team de uitdagingen van morgen aan? Hoe vangen jullie samen de gevolgen op van de coronacrisis? En hoe spelen jullie in op de uitdagingen van de snel veranderende, steeds digitalere wereld?

Midpoint Brabant

Midden-Brabant is veerkrachtig, economisch vitaal en heeft een excellent vestigings- en verblijfsklimaat voor burgers, bedrijven, bezoekers en studenten. Om economische groei te bevorderen werken ondernemers, kennisinstellingen, overheid en maatschappelijke partners met elkaar samen in Midpoint Brabant.

We richten ons op bevordering van speerpuntsectoren die altijd al sterk aanwezig waren en die potentie hebben voor verdere groei: maakindustrie, logistiek en leisure. Daarbij hebben we oog voor de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, innovatie, circulaire economie en duurzaam energiegebruik.

Onze samenwerking krijgt onder andere gestalte in proeftuinprojecten en living labs. Daardoor ontstaat economische én maatschappelijke meerwaarde. Sneller en meer dan zonder deze innovatieve samenwerkingsvorm mogelijk is. Ons motto: Dream it. Do it. Make it. Vanuit het hart van Brabant.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie deze stappen kan zetten! Kom inspiratie opdoen met verhalen uit de praktijk van o.a. Prodrive, BMO Automation en Bregil.


Datum en tijd:
Woensdag 23 september van 16:00 tot 17:30 uur.

Prijs: 
Kosteloos

Locatie: 
Online