BOB Academy bij GPM met Data 2 Improve Ma 23 September 2024

Page thumbnail

Hoe ontwikkel je je tot data gestuurd bedrijf?

Datum Maandag 23 September

Waar GPM, Den Bosch

Adres Mangaan 15, 5234 GD 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding in kleine groepen
16.15 uur - 17.00 uur
​Interactief inhoudelijk programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Hoe ontwikkel je je tot data gestuurd bedrijf?
Op maandag 23 september krijgen we een kijkje in de keuken bij GPM in Den Bosch tijdens de BOB Academy. Verwacht een rondleiding waar vakmanschap en innovatie hand in hand gaan. Na de rondleiding sparren we met Data 2 Improve over hoe je data verzamelt, ontsluit en echt kunt inzetten. Leer van Luuk Roijakkers (Data 2 Improve) en Paul Pennings (GPM) meer over hoe je je ontwikkelt tot een data gestuurd bedrijf! 

Over GPM
GPM is een familiebedrijf dat in 1986 is opgericht met de focus op framebouw en innovatieve maatwerk projecten. Inmiddels is GPM verder gegroeid als een betrouwbare leverancier van prototypebouw, plaatwerk, framebouw, machinebouw en medisch. Om projecten van begin tot eind te realiseren heeft GPM een eigen ontwikkel-, productie- en montageafdeling.

Over Data 2 Improve
Data 2 Improve is gespecialiseerd in het vertalen van behoeftes en benodigdheden naar data gedreven oplossingen. Zo helpen zij bedrijven om processen te digitaliseren, (productie)planningen te optimaliseren, en dagelijkse taken te automatiseren. Tot slot analyseren en ontsluiten ze data om het inzichtelijk en overzichtelijk te maken.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy. 

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Neem ook vooral een introducé mee die aan deze voorwaarden voldoet. Alleen maar leuk!

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar office@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Mark Smulders
SmulTech

Maurice Smits
MASM Sales Improvement

Tony Nelemans
Bewo Cutting Systems

Frank Hermans
InnoTractor

Jean-Paul Hulsman
RVS Beitsservice

Willem de Bruin
ALUP Kompressoren

Jurgen Tooten
Blickle Wielen

Bart van Gisbergen
De Cromvoirtse

Ronnie van den Hurk
De Cromvoirtse

Frank Roosen
Roosen Pool Experts

Harm Kiewit
EnergieAnders

Stan van den Bliek
Bregil

Rens Broks
Bregil