Bijeenkomst KvK: Zakendoen met Spanje

In augustus 2020 vormt Breda het toneel voor zowel de start als finish van de 3e etappe van de Vuelta. In de aanloop hier naar toe vinden diverse activiteiten op o.a. cultureel, culinair, educatief gebied plaats. In het kader hiervan organiseert de gemeente Breda op woensdag 23 oktober samen met de KVK en De BIZ (Beter Internationaal Zakendoen) een bijeenkomst over het zakendoen in en met Spanje.

Kvk

Deze bijeenkomst is bedoeld om Nederlandse bedrijven bewust te maken en te informeren over de zakelijke kansen in Spanje. Er wordt ingegaan op hoe een dergelijk internationaal sportevenement uitgenut kan worden door bedrijven.  Daarnaast wordt aandacht besteed aan het omgaan met de Spaanse zakelijke cultuur.

In separate workshops worden de deelnemers geïnformeerd over de kansen die de Spaanse markt te bieden heeft en de specifieke en juridische aspecten van het oprichten van een bedrijf in Spanje. Tevens zullen ondernemers inzicht geven in hun ervaringen bij het zakendoen met Spanje. Behalve kennisoverdracht is er ook gelegenheid om  te netwerken.  Bram Tankink, ervaringsdeskundige met 5 deelnames aan de Vuelta, zal de inspirerende afsluiting van de bijeenkomst verzorgen.

Datum en tijd
Woensdag 23 oktober van 13:30 tot 19:00 uur.

Kosten
50 euro per persoon.

Locatie
Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.