Tilburgs Winter Wonder Circus

Laat je door een sprankelend familiespektakel met gerenommeerde artiesten, bijzondere dieren en clowns, verwarmen tijdens de koudste dagen van het jaar. In een sfeervolle ambiance en natuurlijk heerlijk verwarmd tentencomplex. Het Tilburgs Winter Wonder Circus is van 24 januari t/m 2 februari.

Wintercircus

Speciaal voor het Wintercircus komen artiesten uit heel Europa naar Tilburg afgereisd. Geniet van prijsbekroonde topacts in de nok van de tent, of op bijna aanraakbare afstand in de ronde circuspiste. Een van de hoogtepunten is het optreden van Ladislav Kaiser, hij haalt gewaagde stunts uit op de hoge draad. Of wat te denken van Neyenne, die zich als slangenmeisje in de meest vreemde bochten weet te wringen.

Circusclowns
Clowns zijn onlosmakelijk aan circus verbonden. Als grappige kindervriend èn rode draad door de voorstelling met de nodige portie humor gemixt met moderne comedy. Marco Mariani komt na het succes van vorig jaar (mini-olifant) met nieuwe, hilarische acts terug naar het Wintercircus.

Dieren en meer...
Dieren mogen in een klassieke circusshow natuurlijk niet ontbreken. Goed verzorgde dieren, allen getraind op basis van beloning, zorgen voor stralende kinderogen. Geniet van de vrolijke honden, een vrijheidsdressuur met 8 ezels en een artistiek hoogstandje op de rug van 2 witte hengsten.

Datum en tijd
Vrijdag 24 januari 2020 (première) om 19.30 uur
Zaterdag 25 januari  om 15.00 & 19.30 uur
Zondag 26 januari  om 12.00 & 16.00 uur
Woensdag 29 januari om 15.00 uur
Donderdag 30 januari om 19.30 uur
Vrijdag 31 januari om 19.30 uur
Zaterdag 1 februari  om 15.00 & 19.30 uur
Zondag 2 februari om 12.00 & 16.00 uur

Kosten
Bekijk hier de ticketprijzen.

Locatie
Evenemententerrein Het Laar

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website.