Pop-up restaurant Auberge du Bonheur in reuzenrad

Van 24 tot en met 30 april kun je dagelijks genieten van een vorstelijk diner in een échte hooggaatie: het 40 meter hoge ‘Royal in the Sky’-reuzenrad. Tijdens het rondjes draaien schotelt Auberge du Bonheur je een culinair 3-gangen diner voor.

Bonheur Reuzenrad

Het reuzenrad is dè blikvanger van Koningsdag en staat aan de koninklijke route. Je hebt tijdens het dineren een panoramisch uitzicht tot wel 25 kilometer rond Tilburg. De 24 gondels zijn overdekt en hebben een tafel om aan te dineren. Een gondel biedt plaats aan vier volwassen personen of twee volwassenen met maximaal vier kinderen. Een perfect middel voor relatiebeheer of het fêteren van je medewerkers.

Het diner wordt bereid door de Cuisinier Ralph Blaakenburg. 'In het reuzenrad tillen wij onze heerlijke gerechten tot grote hoogte. Een uitdaging voor de keuken en een échte beleving voor u.’

Datum en tijd
Het twee uur durend diner is van 24 tot en met 30 april ven begint bij daglicht om 19.15 uur en eindigt bij een betoverende zonsondergang om 21.15 uur. Op Koningsdag is er ook een diner om 17.00 uur.

Kosten
Een all-in arrangement met eten en drinken bedraagt 55 euro (kinderen tot 12 jaar 45 euro).

Locatie
De ‘Royal in the Sky’ staat opgesteld aan het Burg. Stekelenburgplein in de Spoorzone.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk en kan bij Bonheur: 013- 5499600 (9.00-17.00 uur) of per mail via royal@bonheurhorecagroep.nl