BOB Webinar door Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest Do 25 Februari 2021

Page thumbnail

Weg met wollig!

Datum Donderdag 25 Februari

Waar Online

Adres Waar je maar wilt


Programma
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Webinar: Weg met wollig! door Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest

Moet jij je altijd door de wollige verhalen van je medewerkers heen worstelen? Word je moe van het holle geblaat van je manager? Of wil jij zelf van wat overtollige wolligheid af? Misschien moeten er in jouw team dan wat schaapjes geschoren worden.

Trainers Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest zijn volleerd schapenscheerders. Zij werkten jarenlang in de meest wollige omgevingen die je maar kunt bedenken. Esther als senior beleidsambtenaar op het ministerie van Sociale Zaken en Huibert-Jan als advocaat. Zij verzorgen op 25 februari het BOB Webinar 'Weg met wollig'. Aan de hand van zeven schapen wordt elke soort van wolligheid besproken, variërend van ambtenarengedraai tot marketingbullshit. Je hele team wordt gladgeschoren, maar niemand wordt geslacht.

Over Huibert-Jan van Roest

Huibert -Jan Van Roest 250x 300

Huibert-Jan van Roest traint professionals in spreken voor publiek. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht (2010), en was acht jaar lang actief als advocaat (partner). Huibert-Jan heeft ervaring met public speaking in de breedste zin van het woord. Hij is een ervaren debater, en staat daarnaast als cabaretier op de planken. Niet zonder succes. Hij werd Nederlands kampioen beleidsdebatteren, en won het Leeuwarder Cabaretfestival. Samen met Esther van der Voort schreef hij het boek Weg met wollig!

Over Esther van der Voort

Esther Van Der Voort 250x 300

Net een beetje anders, een tikje eigenwijs, scherp en met humor. Dat is Esther van der Voort. Een verfrissende verschijning in haar vakgebied. Haar passie: mensen verbinden. Esther heeft jaren voor de overheid gewerkt. Ze is met haar achtergrond dus gewend om zich snel te verdiepen in ingewikkelde materie maar weet daar met haar humor en haar nuchtere kijk voor iedereen begrijpbare kost van te maken. En ook bij de overheid was zij net even anders dan de rest. De titel atypische ambtenaar is het mooiste compliment dat ze ooit kreeg.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Anne van Glabbeek
Omnius Juristen

Danny van der Geugten
Vandergeugten Consultancy

Marchel Mol
Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf