The Road Symposium: het grootste -student georganiseerde- ondernemerssymposium van Nederland

Op maandag 25 april organiseert de Academic Business Club, een studentenstichting bij Tilburg University, the Road Symposium. Dit is een jaarlijks symposium waar Nederlands grootste ondernemers komen om te spreken over ondernemerschap.

Road Symposium2

Het grootste student-georganiseerde ondernemerssymposium van Nederland is terug! Kom op 25 april naar het Road Symposium waar de oprichters van drie van de populairste bedrijven van Nederland hun verhaal met je zullen delen. Dit jaar wordt de allereerste Engelstalige editie van het Road symposium.

Het thema van dit jaar is "Entrepreneurship Across the Border". Luister naar de inspirerende verhalen van oprichters van Ticketswap, Filling Pieces en Vedder & Vedder, en wat hun ervaringen zijn met uitbreidingen over de grens. Tijdens dit evenement kunt u uw vragen insturen voor de Q&A en misschien wordt u wel uitgenodigd om uw vraag te stellen aan deze oprichters! Dit evenement zal geleid worden door onze dagvoorzitter Jerre Maas.

Daarna zal er een paneldiscussie zijn, Hans Ober, Guillaume Philibert Chin, en Anne & Esther Vedder bespreken stellingen, beantwoorden vragen en delen meningen met betrekking tot ondernemerschap. Het evenement vindt plaats, online, op maandag 25 april om 19:30.

Meld je dus nu aan via https://bit.ly/TheRoadSymposium Inschrijven is gratis en misschien word jij wel vereerd met het stellen van een vraag aan één van deze ondernemers!