Training Primatch 'Employer branding en de candidate journey' in Tilburg

Op dinsdag 25 juni organiseert Primatch de training 'Employer branding en de candidate journey' in Tilburg. Deze training is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het werven van nieuwe medewerkers en meer bewust om willen gaan met de candidate experience.

Primatch 25 Juni

'Candidate Experience' of de 'Candidate Journey' zijn termen waar je, in de huidige krappe arbeidsmarkt anno 2019, veel bewuster mee bezig zou moeten zijn. Maar wat houdt dit dan precies in? ‘De totale ervaring die een sollicitant opdoet met jouw organisatie tijdens het sollicitatieproces.’ En waarom is dit dan zo belangrijk? Die tijd waarin een kandidaat zichzelf aan jou moet verkopen maakt plaats voor een tijd waarin het tweerichtingsverkeer is geworden. Waarom zou een kandidaat voor jouw organisatie moeten gaan werken? Employer branding en de candidate experience gaan hand in hand en het begint dus allemaal bij een positieve beleving van het eerste contact door de kandidaat.

Wat ga je leren?
Gedurende deze bijeenkomst krijg je tips aangereikt om jouw candidate experience te verbeteren en tegelijkertijd te werken aan jouw employer branding. Twee vliegen in één klap. Het is een interactieve bijeenkomst waarin ze met elkaar sparren. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat sollicitanten jouw organisatie aanbevelen aan anderen ongeacht de uitkomst van de procedure?

Datum en tijd
insdag 25 juni van 15.00 uur tot 17.30 uur.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Locatie
Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de training via deze link.