BOB Academy bij ROC Tilburg, Scholen voor Techniek Do 26 Januari 2023

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 50 bezoekers
Locatie: ROC Tilburg, Scholen voor Techniek

De toekomst van techniek. Het was afgelopen donderdag onderwerp van een goed gesprek tijdens de BOB Academy bij ROC Scholen voor Techniek in Tilburg.

Directeur Cees van Gerwen en Manager Bedrijfsopleidingen Techniek Toine Bastings ontvingen een vijftigtal bevlogen Brabantse collega-ondernemers die allen aan het roer staan van een bedrijf in de maakindustrie, techniek, logistiek, productie, chemie, bouw en onderhoud. Oftewel: Made in Brabant!

Na een hartelijke ontvangst en een korte introductie werden de deelnemers rondgeleid door de praktijklokalen – en kregen daarmee dus echt een kijkje achter de schermen van de technische opleidingen. Na een inspiratievolle rondleiding volgde een goed gesprek over hoe de industrie en het onderwijs kunnen samenwerken om complexe vraagstukken het hoofd te bieden.

De volgende BOB Academy is op donderdag 9 februari bij De Cromvoirtse in Oisterwijk. Zonder robots geen maakindustrie, of in ieder geval geen De CromvoirtseSamen met Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren blikken we terug op 14 jaar automatiseren. Wat leek technisch onmogelijk maar is toch gelukt? En hoe ziet de toekomst eruit op dit vlak?

Wegens het exclusieve karakter van de academy en de hoge animo voor deze editie moeten we de aanmeldingen helaas sluiten. Wel hanteren we een reservelijst voor het geval er plekken vrij komen. Mail hiervoor naar: anouk@regio-business.nl

 

De foto's zijn gemaakt door Jules van Iperen.