Badeendenrace in de Piushaven in Tilburg

Op woensdag 26 juli, tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis, kleurt de Piushaven in Tilburg geel. Duizenden zwemgrage badeendjes duiken het water in en gaan met elkaar een race aan. De opbrengst van dit geweldige evenement komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Huis.

Badeendenrace

De Badeendenrace Tilburg is zoals de naam al zegt een spectaculaire (bad)eendenrace over 300 meter door de prachtige Piushaven. Alle eendjes hebben een uniek nummer. De eend die als eerste over de finish komt is de winnaar van de hoofdprijs: een jaar lang gratis rijden in een Citroën C1 (oftewel C eend ;-). De tweede prijs is een elektrische fiets! Ook de nummers 3 tot en met 10 ontvangen prachtige prijzen. De opbrengst wordt gebruikt voor de realisatie van de Huiskamer in het ETZ, die eind 2017 haar deuren opent. Een prachtig doel dus!

Er zijn drie manieren om lootjes te kopen:
1. Via de website www.badeendenracetilburg.nl. Klik op ‘adopteer een eend’ en volg de instructies op het scherm. Je betaalt het eendje (of meer) via iDeal en ontvangt je lot in de mailbox.
2. In het Ronald McDonald Huis: de lootjes zijn te koop bij Silke, Maartje, Tirza of Franca. Betalen kan contant of via pin.
3. Bij de verkooppunten: McDonald’s restaurants in Tilburg en Udenhout.