BOB Back to Business Auberge du Bonheur Ma 26 Augustus 2019

Page thumbnail

Ontmoet elkaar meteen na de zomervakantie en start your engines!

Datum Maandag 26 Augustus

Waar Auberge du Bonheur, Tilburg

Adres Bredaseweg 441, Tilburg
Routebeschrijving


Programma
17:00 uur - 18:00 uur
Ontvangst BOB Borrel
18:00 uur - 18:15 uur
Feestelijke opening
18:15 uur - 18:45 uur
BOB Talkshow met Ralph Doevendans
18:45 uur - 21:00 uur
Diverse culinaire buffetten / walking dinner
21:00 uur - 23:00 uur
Sfeervol entertainment

De zomervakantie is voorbij en je moet weer aan de slag. Altijd even wennen natuurlijk. Om de overgang wat soepeler te maken zijn we op maandag 26 augustus uiteraard weer te gast bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Dit jaar gaan we voor culinair onder het mom van: wat is jouw ingrediënt tot succes? Het ingrediënt tot succes van Bonheur Horeca Groep is kwalitatief hoogstaand eten. En dat gaan we proeven! Op basis van de ingrediënten tot succes van de partners van deze borrel zijn verrassende culinaire hoogstandjes ontwikkeld. Proost daarbij met een cocktail op een succesvolle tweede helft van het zakelijk jaar en je bent weer helemaal klaar om aan de slag te gaan!

Bekijk hier een impressie van BOB Back to Business in 2018.

BOB Talkshow met Ralph Doevendans

Ralph Doevendans 235x 385 In de BOB Talkshow wordt Ralph Doevendans, oud-eigenaar van ICS Dry-Ice Express, live geïnterviewd. Hij verkocht zijn bedrijf aan Air Liquide. ‘Al in 2006 was er interesse voor mijn bedrijf. We hadden een niche ontdekt, plus een klantenkring en een specialisatie opgebouwd die niet onopgemerkt waren gebleven. Maar ik wilde nog niet verkopen. Ik zag nog zoveel mogelijkheden. Ik dacht wel: de interesse is nu al zo groot, ik ga ervoor zorgen dat het bedrijf autonoom wordt. Een onderneming is waard wat de mensen waard zijn en moet verkoopbaar zijn zonder mij erbij. Bij een verkoop ga je echt met de billen bloot; alle geheimen worden prijsgegeven. Ik hoef nu niet meer te werken. Maar alleen leven om te reizen en te golfen vind ik saai en de commerciële wereld, waarin ik me vertrouwd voel, geweldig leuk.’ Ralph is daarom gestart met NewCO2 & Dry Ice Partners. ‘Ik begin weer van voor af aan. Een ondernemer blijft nou eenmaal een ondernemer.’

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap)

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBacktoBusiness

Houd ook onze BOB Update en social media in de gaten voor updates! Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Vul dan via deze link je e-mailadres in.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Erik-Jan van der Meijs
Feju ICT Groep

Rolf Heijnen
Vogels Bouwmanagement BV

Toby Verlouw
Clever Business Partners

Paulette Klei-Klinkers
Thiekon Constructie

Erik Knops
Knops TuinDesign

Ari van Valen
Stichting VBG

Iris Blom
Blom-International

Erwin Van de Ven
Technisch bureau TOP

Vincent Kortbeek
TAG Performance

Patrick de Lima
Global-e ICT solutions

Noortje Vermeer
Noortje Vermeer Remedial Teaching

Jan Vermeulen
Telecom Vastgoed

Robin van de Water
Print & Co

Sabine Slob
BodySwitch

Tommy van de Weijenberg
De Rooi Pannen

Mariska Hanegraaf
11A Fotografie

Hannes Leyn
Deykerhoff Accountants

Loran Janssens
Janssens Vastgoed