BOB Back to Business Auberge du Bonheur Ma 26 Augustus 2024

Page thumbnail

Voor de 18e keer Back to Business!

Datum Maandag 26 Augustus

Waar Auberge du Bonheur

Adres Bredaseweg 441, Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst van BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Roek Lips, powered by Midpoint Brabant (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow First Impression (optioneel)
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Time to go Back to Business! Na een welverdiende zomervakantie keren we vanuit het zonnige zuiden terug naar ons eigen zuidelijke thuis! We gaan voor een gouden 18 karaats randje, want dit jaar vieren we tijdens BOB Back to Business met elkaar voor de achttiende (!) keer bij Auberge du Bonheur het ondernemerschap met ruim 500 ondernemers. Op maandag 26 augustus zijn we te gast in de ruime voortuin van het voormalige landhuis aan de Bredaseweg in Tilburg. De keuken van La Nouvelle Auberge zal zorgen voor heerlijke culinaire gerechtjes. 

BOB Talkshow met Ron Haans & Koen Wouters (First Impression)
Als je pay off ‘it’s all about experience’ is dan begint dat al bij de voordeur. Op dat vlak scoort First Impression direct een tien. Zonneklaar.

Nieuwsbrief First Impression is specialist in audiovisuele installaties. Ze bestaat sinds 1997 en heeft 200 medewerkers totaal in dienst waarvan een kwart zich bezighoudt met de event tak. First Impression richt fysieke ruimtes in met digitale & interactieve signage. Met vaste klanten als Rituals, Jumbo, Basic-Fit en Siemens kom je niet meer om ze heen. Ook is First Impression tijdens de AV Awards in Londen uitgeroepen tot Integrator of the Year! En wat staat er op de planning? Nou, in 2030 een Europese wereldspeler zijn misschien? Genoeg inspiratie binnen First Impression, dus de hoogste tijd om eigenaren Ron Haans (CEO) en Koen Wouters (CIO) maar eens uit te nodigen in onze BOB Talkshow. En daar vraagt onze talkshowtopper Marte Schuurmans (MetMarte) ze de 26e het hemd van het lijf.

BOB Masterclass (powered by Midpoint Brabant):
Til je leiderschap naar een hoger niveau
Wat voor leider ben jij? En hoe geef je richting in een wereld die continu verandert? Leer in deze interactieve BOB Masterclass van Roek Lips wat betekenisvol leiderschap werkelijk is én hoe je talent aan boord houdt.

De juiste mensen aantrekken én behouden is cruciaal voor het succes van jouw organisatie. Wat vraagt dat, in deze tijd, van jou als leider? En hoe ga je om met complexe situaties? Tijdens deze masterclass, verzorgd door Midpoint Brabant, krijg je volop inspiratie om je leiderschap verder te ontwikkelen. De praktische tips die je krijgt, kun je direct toepassen in jouw managementstrategie.

 

Website Talkshow Masterclass (2)

Leer van andere leiders
Journalist, schrijver en voormalig media-bestuurder Roek Lips sprak met meer dan tweehonderd ondernemers, bestuurders, wetenschappers en andere professionals over leiderschap en de uitdagingen van vandaag. De belangrijkste inzichten uit deze gesprekken worden op een interactieve manier gedeeld tijdens de BOB Masterclass.

Roek Lips (1961) heeft uitgebreide ervaring in de media, bij onder andere VARA, NCRV en NPO. Na een persoonlijke tragedie besloot hij zijn leven te wijden aan het onderzoek naar leiderschap en houvast in een onvoorspelbare wereld. Hij motiveert leiders om praktische en waardevolle inzichten te gebruiken voor effectief leiderschap.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches. Traditiegetrouw is er ook bij deze borrel natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten tijdens BOB Connect. En vanaf 20.00 uur vieren we weer uitbundig het ondernemerschap tijdens BOB Soul. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Instagram, Facebook en X. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel en #BOBBacktoBusiness

 


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Marcel Michielsen
Van Grunsven Groep

Maarten van Bon
Goodlink B.V.

Lucien Swinkels
AVIA Vollenhoven

John Brouwers
Brouwers industrial services

Yvonne Aaldering
Yvofit Vitaliteitscoaching

Coen Broers
EU-Roots Uitzendbureau

Wim van den Helm
Smederij van den Helm

Marcel van Sloun
Visualitys

Esther van den Bergh
BAM Works/Baankracht

Willem de Bruin
ALUP Kompressoren

Frank Spierings
Gemeente Waalwijk

Henk Schouten
Schouten Food

Jeske Tuerlings
Mettom

Bas van Tilburg
Jebatil Beheer

Villem Hanusch
Roosen Pool Experts

Sander de Graaf
De Graaf Productions

Ila Groot Bluemink
Gom Schoonhouden

Rob van de Merwe
MICE Operations

Raymond Krijnen
De Optimale Ondernemer

Elke Lucius
Boels Zanders Advocaten