Business lunch pop-up restaurant Wild in het Groene Woud

Op donderdag 26 oktober vindt in het pop-up restaurant Wild in het Groene Woud een business lunch plaats. De lunch, die wordt verzorgd door topchef John Kocken en zijn team van Restaurant De Heer Kocken* in Vught, is samen met wethouder Jan Hoskam Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Wild In Het Groene Woud

Wild in het Groene Woud is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Topchefs koken met het beste wat Brabant te bieden heeft.
Tijdens de openingslunch van donderdag 26 oktober kookt topchef John Kocken en zijn team van Restaurant De Heer Kocken* in Vught een exclusief viergangen lunch met amuses.

Datum
Donderdag 26 oktober.

Locatie
Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk 2
5261 NL Vught

Kosten
De kosten van deze luxe businesslunch bedragen 64,50 euro per couvert.

Menu
Amuse(s)
Shotje van rode biet en chocolade, aceto balsamico
Cakeje van piccalilly, emulsie van rookworst en gefrituurde boerenkool
Ganzenbout- hampignon-ganzenlever
Griet-zuurkool- truffel-mousseline
Hert-rode kool-bramen-gratin
Dessert; appels met peren vergelijken

Meer informatie
Bekijk hier een filmpje van het landgoed. Meer informatie over het pop-up restaurant vind je hier.