BOB Academy bij Lakwijk Kunststoffen Do 26 Oktober 2023

Page thumbnail

Modern Werkgeverschap

Datum Donderdag 26 Oktober

Waar Lakwijk Kunststoffen

Adres Moeskampweg 6-8, 5222 AW 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding in kleine groepen
16.15 uur - 17.00 uur
​Inhoudelijk programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Geen vacatures, laag verloop
En dat bij technische functies. Kamp jij met personeelstekorten en een hoog verloop? Vraag jij je af hoe je je medewerkers effectief bindt aan je bedrijf? Mark Lakwijk, eigenaar van Lakwijk Kunststoffen, hoeft zich niet meer achter de oren te krabben bij deze vragen. Lakwijk wil werken bij het bedrijf zoveel mogelijk maatwerk laten zijn.

De moderne werkgever
Mark deelt graag zijn ervaringen. Naast het bieden van goede voorwaarden, komt het er volgens hem op neer dat mensen zich verbonden voelen met de organisatie en hun vakkundigheid autonoom kunnen inzetten binnen een prettig team. Daarnaast wil Lakwijk handvatten bieden om werk optimaal met privé te combineren. Zeker dat laatste is makkelijker gezegd dan gedaan. Mark werkt, naar eigen zeggen, niet in het bedrijf maar zoveel mogelijk áán het bedrijf. Belangrijk onderdeel daarvan is mensen te faciliteren en te helpen het optimale uit talenten te halen. Een moderne werkgever dus, met alle haken en ogen die daarbij horen. Ben je benieuwd naar Marks verhaal en wil je sparren met collega-ondernemers over dit toch complexe en uitdagende onderwerp? Meld je dan aan voor deze BOB Academy op donderdag 26 oktober.

Over Lakwijk Kunststoffen
Lakwijk Kunststoffen is groothandel in kunststof halffabrikaten en maakt hiernaast kwalitatief hoogstaande eindproducten volgens opgegeven maten, schets of technische tekening. Enkelstuks tot grote series. Complex tot eenvoudig. Levertijden zijn kort en uiterst betrouwbaar. Lakwijk Kunststoffen levert aan vrijwel elke branche. Mark somt op: ‘Machinebouw, de bouw, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw; alleen dienstverleners zullen niet snel bij ons aankloppen.’ Mark werkt met een team van dertig mensen aan kunststof producten in alle soorten en maten. ‘De mogelijkheden van kunststof zijn onbegrensd.’ Het materiaal wordt ingezet vanwege de slijtvastheid, glij-eigenschappen, het geringe gewicht, de chemische resistentie, voedingsmiddelengeschiktheid of andere specifieke eigenschappen.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor ondernemers en directeuren uit de maakindustrie, productie, logistiek, bouw en techniek.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Joost Bogaers
SUNSHIELD Unieke Louvers

Gé Jongeneelen
Service Pack

Geert-Jan Verschuren
Dior Heavylift

Ton Colijn
ITW EAE

Egbèr Smits
RVS NON FERRO / RIJKERS / SLB HIGHTECH

Michel Sars
Sars Verhuizingen en Verpakkingen

Gerard van Rijen
Anera Export

Ronnie van den Hurk
De Cromvoirtse

Robin Bommeljé
Elektravon

Jody van de Griendt
Klimax Installatiebedrijven

Bas Reijnen
Stork Nederland

Henk Berends
CZL Tilburg

Gert-Jan Spierings
Bato Plastics B.V.

Nathan Jansen
ZND NEDICOM

Perry Verberne
Van Beek

Hans van Rijswijk
Internationaal Transportbedrijf Kuijs

Etienne Timmermans
Censor Voor de verandering