Jaarevent MindLabs 2020

Vraag je je als ondernemer af hoe innovatieve technologie toegepast kan worden binnen jouw bedrijf? Neem dan deel aan het online Jaarevent van MindLabs. Het thema is Beyond Education en het event kent sprekers als Emile Aarts, hoogleraar Computer Science aan Tilburg University, en Loet Visschers, directeur MindLabs.

Mindlabs

Keynote speaker Emile Aarts, hoogleraar Computer science aan Tilburg University en actief in de Nederlandse AI-coalitie, vertelt over de Nationale AI-coalitie, waar deze organisatie aan werkt en waar de connectie met Brabant ligt. Tijdens een interview met directeur Loet Visschers worden de ontwikkelingen binnen MindLabs uitvoerig behandeld. Want er is veel gebeurd het afgelopen jaar en ook 2021 belooft veel goeds.

In het kader van ‘Meet the partners online’ schuift ook een aantal leden live in de studio aan. Daniëlle Arets, lector journalistiek en media van Fontys, en host van de avond, interviewt ze uitgebreid. Want al gaat het om stuk voor stuk ontzettend verschillende bedrijven, één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze werken allemaal met of aan artificiële intelligentie. De ondernemers vertellen alles over het reilen en zeilen binnen hun onderneming. En Daniëlle vraagt ze tijdens het tafelgesprek het hemd van het lijf over technologische innovaties en de toepassingen ervan.

Kijk jij mee via de online livestream? Dan kun je op de gesprekken reageren en meteen al jouw prangende vragen stellen. Zo leren we van en over elkaar, en is er optimaal ruimte voor inspiratie.

De onderwerpen van het webinar sluiten nauw aan bij de programma’s van Midpoint Brabant, partner van MindLabs.

Datum en tijd
Donderdag 26 november van 16.30 tot 18.00 uur

Locatie
Online

Kosten
Deelname is kosteloos

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website