Lezing door Oostdam Engineering: De beste zorg voor je machines!

Oostdam Engineering organiseert op donderdag 26 november een interactieve lezing/webinar: De beste zorg voor je machines! De lezing is in samenwerking met Rebeltech en Maintenance Heroes.

Oostdam

Onderwerpen die tijdens deze lezing worden behandeld:
Rob Jansen: 'Predictive maintenance': voorspellen wanneer onderhoud noodzakelijk is. Open deur eigenlijk, want onderhoud is ALTIJD noodzakelijk. Maar het tijdig doen van dat onderhoud kun je wel voorspellen, kun je wel plannen. REBEL LABS kan op basis van labo-onderzoek van oliemonsters een vrij helder inzicht geven in het gedrag en bijvoorbeeld slijtage van bewegende delen en daarmee bijdragen aan een betere planning van noodzakelijk onderhoud.

Bart Stallen zal tijdens de lezing ingaan om het allerbelangrijkste 'smeermiddel' van iedere technische georiënteerde organisatie: vakmensen. Zonder enthousiaste, goed kwalificeerde vakmensen is er namelijk geen enkele (machine-)performance mogelijk. De belangrijkste vraag waar Bart op ingaat is: Hoe zorg je goed voor je vakmensen, zodat zij goed voor jouw machines zorgen?

Maarten Oostdam spreekt regelmatig het hoofd van een technische dienst en maintenance-managers en daar speelt dan vaak één van de volgende problemen:

  • De voorraad van bepaald onderdeel raakt op en het onderdeel is niet meer bij te bestellen of leverbaar.
  • Er dreigt een machine stil te vallen omdat één onderdeel niet meer leverbaar is.
  • Of nog erger: er is al een nieuwe machine besteld omdat het kapotte onderdeel niet meer leverbaar was.

Maarten heeft een manier gevonden om ‘niet-leverbare’ onderdelen te produceren en help zo organisaties om kosten te besparen. Tijdens zijn lezing vertelt Maarten meer over dit onderwerp en de toepassing.

Datum en tijd
Donderdag 26 november van 15.45 tot 17.30 uur.

Programma
15.45 uur Inloop
16.00 uur Lezing Rob Jansen
16.20 uur Lezing Maarten Oostdam
16.40 uur Lezing Bart Stallen
17.00 uur Vragen en netwerkborrel
17.30 uur Einde

Locatie
Webinar of in Hilvarenbeek – De Flierefluiter
Groot Loo 8

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.