Masterclass efficiency voor metaalbedrijven in Tilburg

In samenwerking met Mutsaerts en Censor organiseren ze op donderdag 27 september een Masterclass efficiency voor metaalbedrijven in Tilburg.

MC Metaal

Censor organiseert samen met verzekeringsmakelaar Mutsaerts een 'masterclass efficiency voor metaalbedrijven'. Ben je nieuwsgierig naar de bespaar- en verzekeringsmogelijkheden in combinatie met QRM? Meld je dan snel aan!

Donderdag 27 september 2018
09:00 - 09:15 uur Ontvangst
09:15 - 09:50 uur Mutsaerts - Bedrijfsrisico's door Guido Kuitert
10:00 - 11:45 uur Censor - QRM door Etienne Timmermans
12:00 - 13:00 uur Lunch

Mutsaerts - Bedrijfsrisico's door Guido Kuitert
Hoe kun je met slimme verzekeringen de continuïteit van je organisatie waarborgen? Guido deelt tijdens deze masterclass zijn kennis over het verzekeren van machineparken en dekkingen voor machinebreuk en bedrijfsschade. Na de masterclass weet je wat verzekeren op premier risque basis is, hoe je de verzekeringsportefeuille van de organisatie zo efficiënt mogelijk kan inrichten en ken je de verschillen tussen een uitgebreide gevaren- en allrisk dekking.

Censor - QRM door Etienne Timmermans
Wat doen onnodige wachttijden met de efficiency van je organisatieprocessen en hoe helpt QRM doorlooptijden te verkorten? Tijdens onze masterclass ervaar je op laagdrempelige wijze en door middel van verschillende simulatiespellen en gezonde discussies wat QRM is. In korte tijd vertelt Etienne wat QRM voor metaalbedrijven kan betekenen.

Voor wie is deze masterclass?
Directeuren, (financieel) managers en controllers van metaalbedrijven. Deelname aan de masterclass is kosteloos (beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maximaal 2 personen per organisatie)

Wanneer: donderdag 27 september, 09:00u tot 13:00u
Locatie: Mutsaerts, Ringbaan West 240, 5038 NX, Tilburg

Bij het kantoor is ruime gelegenheid tot gratis parkeren. De parkeerplaats is bereikbaar via de Ringbaan West en bevindt zich achter het kantoorpand.

Wil je bij deze masterclass aanwezig te zijn? Meld je dan aan via deze link.