BOB Borrel bij KASerne Di 28 Februari 2023

Page thumbnail

Vier het ondernemerschap tijdens BOB Soul op deze culinaire locatie!

Datum Dinsdag 28 Februari

Waar KASerne

Adres Willemspoort 1 5223 WV 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met een welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

KASerne in Den Bosch, dé plek waar historie en gastvrijheid elkaar ontmoeten.

Dinsdag 28 februari zijn we met de BOB Borrel te gast bij KASerne in Den Bosch. In het sfeervolle restaurant met stoere authentieke elementen én in de karakteristieke kas zullen de chefkok en haar team je verwennen op culinair gebied. De gerechtjes zijn bereid met liefde voor het product en met passie voor het vak. En dat proef je!

Toen ondernemers Jan Witmer en Angela van Bakel de kans kregen om de oude kazerne op Willemspoort nieuw leven in te blazen, ging hun ondernemershart onmiddellijk sneller kloppen. Vorig jaar opende KASerne haar deuren met Meeting & Events, een Grand Café én een Boutique hotel, dicht bij het stadshart. Het laagdrempelige KASerne is stijlvol en hip, combineert het industriële met urban chic.

KASerne is dé perfecte locatie voor een gevuld avondprogramma met verbinding als centrale marker. Een extra pluspunt: het is ook een uitermate geschikte omgeving om het ondernemerschap echt met elkaar te vieren. Dus haal die dansmoves een week na carnaval nog maar een keer uit de kast!

Met BOB Connect, BOB Talkshow én BOB Soul wordt het niet alleen een gezellige avond, maar ook een avond vol inspiratie, het weerzien met bestaande relaties en natuurlijk het ontmoeten van nieuwe ondernemende mensen.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Van 17.00 uur tot 20.00 uur brengen we je tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met andere ondernemende mensen in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers zorgen we voor de broodnodige inspiratie. Na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Luca Wortelboer
Beerens Intercover

Jan-Bart Beerens
Beerens Intercover

Brian Mulder
SuperOffice Benelux

Jean van Zinnicq Bergmann
Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Radboud Stolwijk
Duisenburgh

Frits Verstappen
Miko Koffie

Gerard Vink
Vink Verf

John Habes
Habes Meubelen, Duoplankenvloeren, Totaalinterieur

Wouter Jesse Luntungan
Evolvere B.V

Eric-Jan van Kakerken
Wikibase Solutions

Dorien van Goch
Synergie

Hans Jacobs
Synergie

Marco Diks
Storysellers

Emily van Steijn-Koopman
Career Investors

Bas Witmer
Career Investors

Petra Onverwacht
Alledaags Geluk

Ab Brink
CIMSOLUTIONS

Coen Krijnen
concoen

Eric Oomen
Boostlogix