Food4Business: Hét ondernemersevent in Berlicum

Samen de krachten bundelen, samen kennis delen, een vijfsterren menu met topsprekers voorschotelen. Het eerste Food4Business event geeft daadwerkelijk voeding om zowel zakelijk als ook privé beter te presteren. De sprekers geven tips mee waar je nooit bij hebt stilgestaan.

Foto Food 4Business

Het voorgerecht is retailexpert Jorg Snoeck. Hij is schrijver van het 'managementboek van het jaar 2018': The Future of Shopping. Traditionele retail is dood, de wereld is een mondiale marktplaats. Iedereen is een retailer. Wat ben je als ondernemer dan nog? Snoeck neemt je mee naar de wereld van morgen. En ook hij brengt een primeur.

Dr. Elke Geraerts vormt de tweede gang. Zij presenteert haar nieuwe boek ‘Authentieke Intelligentie. Zij is doctor in de psychologie, maar ontdekte dat haar ware passie ligt in het inspireren van ondernemers. Haar visie is dat computers nooit de creativiteit van de mens zullen evenaren. Ze spreekt over de werking van het brein, maar geeft ook praktische tips om thuis je brein te trainen en je als ondernemer succesvoller te maken.

Het hoofdmenu is Vikas Malkani. The World’s #1 Wisdom Coach. ‘De Deepak Chopra voor ondernemers’. Hij neemt je mee op reis met tips en strategieën over hoe je als ondernemer beter kunt werken en gezonder leven. Tips, wijsheid en strategieën om uitdagingen als ondernemer aan te gaan, zoals tijdmanagement, drukte, stemmingswisselingen, stress en ook bedrijfsproblemen zoals tevredenheid van medewerkers, personeelsverloop, productiviteit en teamworkuitdagingen.

Het wordt echter geen event waarbij bezoekers in hun stoel achterover kunnen leunen en toehoren. Food4Business gaat echt waarde toevoegen aan de onderneming en het leven van deelnemers, en dat vraagt om actie. Naast de interactieve keynotes van de drie hoofdsprekers, zijn er daarom ook nog ‘amuses’: bonusworkshops waarbij topsprekers als Melonie Dodaro en Chris Baldwin, internationaal TEDx spreker en expert op het gebied van ondernemen en communiceren, nog meer praktische kennis en tips delen en waarbij deelnemers direct aan de slag gaan met het verwezenlijken van doelen.

Datum en tijd
Dinsdag 28 mei van 16.00 uur tot 22.00 uur.

Locatie
Beneluxtheater
Kerkwijk 61
5258 KB Berlicum

Meer informatie en aanmelden
Voor meer info en/of toegangskaarten: www.food4business.nl en www.beneluxtheater.nl

Als lid van Regio Business kun je kaarten bestellen voor de speciale prijs van 90 euro excl. btw incl. drankjes en hapjes (normaal 199 euro). Vol=Vol, er zijn slechts 200 kaarten beschikbaar! Mail naar willem@regio-business.nl en ontvang een kortingscode.