GOLFEN OF BIKEN MET MEILINK OP 28 JUNI 2024

Dit jaar bestaat Meilink 150 jaar, en dat vieren we graag met onze relaties. In de mooie omgeving van Lochem hebben we op 28 juni een sportieve middag die we gezellig afsluiten met een borrel en lekker eten in de buitenlucht.

Event

Wat gaan we doen?

Op 28 juni aanstaande organiseren we in Lochem twee clinics gegeven door professionals. Je kunt dan in de mooie omgeving van de Achterhoek kennismaken met een nieuwe sport, golfen of biken, en het na de clinic zelf proberen tijdens een kleine golfwedstrijd of een mooie rit op de fiets. Voor de ervaren golfers organiseren we een golfwedstrijd op het 18-holesgolfterrein. 

Na het sportieve event is er een borrel en heerlijk eten in de buitenlucht. Natuurlijk kun je je op de locatie douchen en omkleden. Al het materieel dat nodig is voor de clinics wordt geregeld maar je eigen bike of golfclubs meenemen kan natuurlijk ook.

 

Polo of outfit cadeau voor elke deelnemer

We zeiden het al eerder: wie jarig is, trakteert. Daarom zorgen wij ook voor een passende outfit voor elke deelnemer aan dit sportieve event. De bikers krijgen een kledingset voor op de fiets en de golfers ontvangen een mooie polo! Deze kleding ontvang je voorafgaand aan het event.

 

Er is nog plek maar vol = vol!

De aanmeldingen komen al binnen. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan nu snel aan want vol = vol! Aanmelden kan via de website. Daar staat ook alle informatie over het event zelf. 

 

Nog even in het kort:

Wanneer    28 juni ’24
Hoe laat     Ontvangst vanaf 11 uur, eten buiten start om 17.30 uur
Waar          Lochemse Golf & Country Club De Graafschap
Events       Golfclinic, Bikeclinic met ride (mountainbike of gravelride) of Golfwedstrijd