BOB Borrel bij CuliNice in Breda Do 29 Februari 2024

Page thumbnail

Culinair connecten in Breda!

Datum Donderdag 29 Februari

Waar CuliNice

Adres Minervum 7244, 4817 ZJ, Breda
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect (optioneel)
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Han Hamers (optioneel)
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Wat een eer, ze vieren namelijk hun 10-jarig jubileum met ons! CuliNice in Breda verwelkomt ons op donderdag 29 februari 2024 voor weer een heerlijke BOB Borrel editie. Directeur Pim Elbers heeft een lange geschiedenis in de catering en staat te popelen om jullie als gasten in de watten te leggen. Na lang in familiebedrijf Partycatering Peter Elbers te hebben gewerkt, was hij namelijk niet klaar om te stoppen met cateren. Zodoende was CuliNice geboren. Met een nieuw team, een nieuwe keuken gingen ze met hernieuwde energie verder. Maar ze zijn hun lessen niet vergeten, dat kan ook niet wanneer Peter Elbers zelf nog meer dan regelmatig een oogje (en soms ook een lepel) in het zeil houdt. Zien we je bij dit ongetwijfeld overheerlijke jubileum?

BOB Talkshow met Han Hamers
Van Breda maken we een uitstapje naar Bangladesh. Onze BOB Talkshow gast is dit keer namelijk niemand minder dan Han Hamers, CEO van Circularity: producent van circulaire kleding. Jaren geleden ervaarde hij de gruwelijke en erbarmelijke omstandigheden van de textielproductie in Bangladesh en sindsdien is Han nog steeds actief in de rotte textielindustrie. Waarom? Omdat het beter kan en móet. Maar nu niet in Verweggistan, nee in ons mooie Brabant, in Etten-Leur. Écht Made in Brabant dus! We gaan deze BOB Borrel dus van het ene uiterste naar het andere. Van heerlijk genieten en ontmoeten naar flink de diepgang opzoeken!

Website BOB Event

Menu
Kroepoek | Van eekhoorntjesbrood
Mousse van Makreel | Met krokantje van zuurdesem
Chimaek | Koreaanse kip chimaek-style
Bao | Gestoomde bao bun met porkbelly
Bavette | Met bloemkoolcrème en groene asperge
Dessert | Diverse heerlijke dessert

 

Over CuliNice
CuliNice is een jong innovatief cateringbedrijf dat ouderwetse kwaliteit combineert met jeugdig enthousiasme. Met een frisse blik richt CuliNice zich nu op de toekomst en zijn ze vanaf de basis opnieuw begonnen. Zo hebben ze een aantal prachtige evenementen, groot en klein, mogen verzorgen. Regelmatig op hun planning: het Begijnhof, de Grote Kerk, Koetshuis Anneville, Kinepolis. Ze zijn een hecht team met ieder zijn eigen expertise. En met maar één doel voor ogen: het de gasten naar de zin maken.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches. Traditiegetrouw is er ook bij deze borrel natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten tijdens BOB Connect. Vanaf 20.00 uur willen we het ondernemerschap weer uitbundig vieren tijdens BOB Soul: it’s a celebration. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

No waste evenement
We streven naar een no waste evenement. Heb je je aangemeld, dan gaan we er in onze voorbereidingen ook vanuit dat je komt. Je kunt je natuurlijk altijd van tevoren afmelden!

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Instagram, Facebook en X. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Monique Busch
Hoppenbrouwers

Jens Pijnenburg
Valuso AI

Maurice Smits
MASM Sales Improvement

Mikail Hut
SEM Fulfilment

Nancy Mathijssen-van Gils
MG Horeca & MKB vof

Tom Heemskerk
Orange Blend

Henry van Gompel
CBRE Global Workplace Solutions

Rik Boere
Ribosa

Rik Boere
Ribosa

Marjon van der Mark
versID Communicatie

Hans van der Mark
versID Communicatie

Jan Gerrit Kroon
Blue Legal

Manfred Jacobs
Jacobs Elektro Groep

Roel Govers
R&R Innovations

Nancy Coolen
Fi-Nancy Real Estate

Wilco Dekker
Dekker Technical Products

Remco Jonkers
REMCOON

Rob van de Merwe
MICE Operations

Ate Ploegmakers
Enso Ontwikkeling

Petra van Kasteren
TUI Groups Incentives & Sports