De Voort organiseert Onderweg Naar Huis Bijeenkomst in Tilburg

De sectie Arbeidsrecht van De Voort Advocaten | Mediators organiseert op dinsdag 30 januari in Tilburg een Onderweg Naar Huis Bijeenkomst over dienstverband. Centraal staat de start en het einde van het dienstverband.

De Voort

Tijdens deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij de ins and outs van werving en selectie, de arbeidsovereenkomst, de vaststellingsovereenkomst en de ontslaggronden. Daarbij worden de juridische veranderingen die in het regeerakkoord worden aangekondigd behandeld en krijg je praktische tips do's and don'ts.

Lieke van den Eijnden en Stefan Jansen van De Voort lopen door de juridische aspecten heen bij de start van een nieuwe medewerker. Waarover moet je de werknemer informeren? Wat is verstandig in de arbeidsovereenkomst te zetten? Wat kan er in het bedrijfsreglement? Gijs van Zon van HRM101 staat stil bij succesvolle werving en selectie. De hoge kosten van bureaus zijn niet meer van deze tijd. Maar er is tegelijkertijd wel een krappe arbeidsmarkt. Welke lessen zijn te leren uit de crisistijd? Welke innovaties en instrumenten zijn er na de (r)evolutie van recruitment? Daarnaast krijg je informatie over het beëindigen van de arbeidsrelatie. Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden het dienstverband te stoppen? 

Datum en tijd
Dinsdag 30 januari van 14.30 uur tot 17.00 uur.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Presentaties
17.00 uur Afsluiting en borrel

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos

Locatie
De Voort Advocaten | Mediators
Prof. Cobbenhagenlaan 75 in Tilburg

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Denise Quartu.