Gratis webinar Legent: Hoe veilig is jouw BV-structuur?

Op dinsdag 30 juni om 16:00 organiseert Legent een Webinar ‘Drie redenen waarom een faillissement van de werkmaatschappij in veel gevallen doorpakt naar de holding.’

Schellekens , Jeroen Umbraco

Het zijn onzekere tijden en veel ondernemers hebben het zwaar. Misschien vraag jij jezelf ook wel eens af: ‘Wat gebeurt er als het mis gaat?’ Het brengt een hoop extra stress met zich mee.

Dit weten we bij Legent maar al te goed. Helaas weten we ook dat het vaak niet zo goed geregeld is als je zelf denkt. Dát is de reden dat wij willen helpen. Om te zorgen dat je vermogen goed beschermd is, mocht het onverhoopt toch mis gaan.

In deze gratis webinar legt Jeroen Schellekens van Legent in 60 minuten uit waarom een faillissement van een werkmaatschappij vaak desastreuze gevolgen heeft voor de hele
BV-structuur. In de praktijk blijkt de curator veel machtiger dan we denken. Reden genoeg om je eens goed te laten informeren. Over de schijnveiligheid van een BV-structuur en over welke kansen je kunt benutten om het wél goed te regelen. Zonder dat je daarbij nieuwe afspraken met de bank of belastingdienst hoeft te maken.


Heb je bijvoorbeeld:
• Een bancaire financiering;
• Een fiscale eenheid (omzetbelasting en/of vennootschapsbelasting);
• Interne rc-vorderingen of kasstromen?

Let dan zeker op! Je loopt meer risico dan je waarschijnlijk denkt. Meld je nu aan voor onze webinar. Jeroen zal je aan de hand van simpele voorbeelden laten zien welke risico’s bovenstaande punten met zich meebrengen en welke kansen je kunt benutten om het wel goed te regelen.

Mogen wij jou ook helpen met gratis advies? We zien je aanmelding graag tegemoet.Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.