Webinar Logistic Workx: Betere veiligheid in magazijnen

Logistic Workx, de innovator voor de logistiekbranch, organiseert op woensdag 30 september een webinar over Betere veiligheid in magazijnen. De veiligheid in magazijnen kan én moet beter. Tijdens dit webinar werpt René de Koster, professor Logistics & Operations Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, een blik op de huidige veiligheidsproblemen in magazijnen.

Logistic Workx

Deze veiligheid komt onder meer in het geding onder meer omdat de trainingen voor heftruckchauffeurs niet meer van deze tijd zijn. Hoge trainingskosten voor de werkgevers en taaie leerstof voor de heftruckchauffeurs zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Na de veiligheidspresentatie van René de Koster, presenteert Wieland Hendriksen, directeur Logistic Workx, een nieuwe, innovatieve oplossing die training van hef- en reach-truckchauffeurs voorgoed gaat veranderen en de veiligheid in magazijnen gaat verbeteren.

Logistic Workx levert innovatieve oplossingen op basis van gamification, virtual reality en augmented reality. Daarmee verhogen ze de productiviteit, veiligheid, aantrekkelijkheid van trainingen en verlagen ze de kosten ervan.

Datum en tijd
Woensdag 30 september van 09:00 tot 10:00 uur

Kosten
Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.