BOB Borrel bij Doloris’ Rooftop Wo 30 November 2022

Page thumbnail

Geniet van de ondergaande zon en uitzicht over de skyline van de stad!

Datum Woensdag 30 November

Waar Doloris Rooftop, Tilburg

Adres Spoorlaan 21D 5038 CB Tilburg
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met een welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul met DJ Ron

Woensdag 30 november zijn we met de BOB Borrel te gast op de Doloris’ Rooftop in Tilburg. 

Regio Business heeft november omgedoopt tot de Maand van de Brabantse Ondernemer! De rol van ondernemers voor Nederland en Brabant is onmisbaar maar onderbelicht. Maar daar brengt Regio Business verandering in tijdens de november Maand van de Brabantse Ondernemer: het is de hoogste tijd voor een lofzang!

Woensdag 30 november zijn we met de BOB Borrel te gast bij Doloris’ Rooftop in Tilburg. Hier sluiten we samen de maand van de Brabantse ondernemer af en proosten we op het ondernemerschap. Connect met een prachtig uitzicht over Tilburg.

Kies je de bekende weg of durf je het onbekende te ervaren? Maak een reis om de wereld en geniet van heerlijke streetfood gerechten en bruisende cocktails. Doloris’ Rooftop is een van de grootste rooftopbars van de Benelux. Op 20 meter hoogte geniet je van de ondergaande zon en uitzicht over de skyline van de stad!

De culinaire verrassingen in combinatie met bruisende cocktails en een prachtig uitzicht maakt dé perfecte setting om nieuwe mensen te ontmoeten en oude bekenden weer te zien. Op deze locatie vol ambiance brengen we je tijdens BOB Connect in contact met Brabantse collega-ondernemers. Het wordt een echt feestelijke bijeenkomst. En dat allemaal in het hart van Tilburg!

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Peter van de Donk
VandeDonk GRIP

Anje Belterman
Management Support Tilburg

Frans Huijbregts
HRS Bedrijfshuisvesting

Mark de Jong
Recrubo

Robin Strooper
Finesse Parketvloeren

Arjan Rens
HRS Bedrijfsmakelaars

Chiara Otten
Chiara Otten

Niels Bartholomeus
HLB Witlox Van Den Boomen, Oost-Brabant

Gaspar van Elmbt
GeT Cameras

Theo van Dommelen
Molenkamp Bedrijfsadvies

Hanna Okoduwa
The Movement

Merlijn Stieger
The Movement

Jan-David de Brouwer
The Movement

Gidi de Kort
The Movement

Irina Tereshchenko
I.T. International Top Trading

Wout Vugts
VSB Wellness

Leon Wilms
Wilms Vlees BV

Amy van Erk
itlinx

Rob de Bruijn
Rob de Bruijn Reclamemakers

Jeroen van Dijk
Pekago Covering Technology