BOB Nieuwjaarsborrel bij Ingenhousz Breda Di 31 Januari 2023

Page thumbnail

Vier het nieuwe jaar met ons!

Datum Dinsdag 31 Januari

Waar Ingenhousz

Adres Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.30 uur - 19.00 uur
BOB Talkshow met Tim en Florentine Ouborg
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op dinsdag 31 januari proosten we samen op het nieuwe jaar tijdens de BOB Borrel bij Ingenhousz Breda! Na alle nieuwjaarsborrels sluit je januari af bij Ingenhousz. Een goede manier om het jaar fris af te trappen. Zo genieten we niet alleen van het connecten met elkaar maar ook van nog van deze schitterende locatie; aan ambiance in ieder geval geen gebrek! 

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

In Breda ligt Ingenhousz: en prachtig oud schoolgebouw met talloze functies waaronder heerlijke terrassen, een prachtige kapel (mooi voor bruiloften en andere feesten) en een toprestaurant! Proeven, leven en leren komen er samen. Een prachtig gebouw met klassieke kenmerken en een sfeervolle inrichting: aan ambiance in ieder geval geen gebrek! 

BOB Talkshow: Tim en Florentine Ouborg eigenaren van Princess Traveller

IMGL1481 Tijdens de BOB Talkshow gaat oud NOS-verslaggever Theo Verbruggen in gesprek met ondernemersduo én broer en zus Tim en Florentine Ouborg.

In het jaar 2011 startten Tim en Florentine Ouborg Princess Sportsgear, hun eigen hockeymerk. Later dat jaar startten zij tevens Princess Traveller. Princess Traveller biedt een breed assortiment aan reisartikelen voor zowel de zakelijke- als de vakantiereiziger. ‘We bieden luxe, kwaliteit, betrouwbaarheid, bijzondere marketing en productinnovaties en dit alles tegen een betaalbare prijs!’ aldus broer en zus. In 2014 won het bedrijf de ‘FD Gouden Gazellen Award’ als snelst groeiend bedrijf van Zuid-Nederland.

Broer en zus die aan het roer staan van Princess Traveller krijgen het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. 'Maar vooral zijn enthousiasme voor het ondernemen' zegt Floortje. Vader Aad Ouborg is namelijk de oprichter van Princess Household Appliances. 

Dit groeide uit tot een wereldwijd bekend merk dat in meer dan 75 landen werd verkocht. In 2009 verkocht hij de tak met huishoudelijke apparaten van Princess. Hij behield echter de rechten op de naam voor andere activiteiten. ‘Toen Aad in 2009 een interessant bod voor Princess kreeg, bood hij Tim en mij aan het over te nemen. Maar wij dachten: Als we echt goed zijn, kunnen we zelf iets nieuws beginnen.' 

Vader Aad onderneemt nog steedst onder Ouborg Groep. Hiermee schitterde hij in 2019 nog op de cover van zakenmagazine BUSINESS. Hierin zegt Aad over zijn kinderen: 'Mijn kinderen lijken geen podiumvrees te hebben. Ik ben zo trots wanneer Florentine en Tim speechen, bijna moeiteloos krijgen ze de zaal plat.’

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Tomas Nijssen
WEBZIES

Anita van den Broek
Anita van den Broek Persoonlijk Leiderschap

Joep Damen
Onze Smaak

Dennis Rigbers
InterRigby

John Bastiaansen
Aon Breda

Marcel Evers
Evers & Evers Glas

Suzanne Evers-Kweens
Evers & Evers Glas

Rik Opendorp
Baker Tilly Breda

Harrij Meijs
ErgonoMeijs

Jarich van der Bij
MarketingHeap

Jan Boekestein
Reflect4Business

Esther Mans
Regio Business

Vincent Stahlecker
Terra Nova Marketingadvies

Jack Verhoeven
Verhoeven Rouwvervoer

Bob Boom
ArboNed Tilburg

Bart Melisse
DS Store Breda / Citroën van Beek

Petra Onverwacht
Alledaags Geluk

Nanda Baars
Ware Koers

Jacqueline van Eerd
ZuiderZwam