BOB: Business Ontmoet Business

Page thumbnail

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business organiseert zakelijke evenementen speciaal om jou in contact te brengen met je doelgroep. De geanimeerde borrels, academy's en masterclasses nodigen je uit om in een toegankelijke sfeer nieuwe handen te schudden, relaties op en uit te bouwen en deel te nemen aan inspirerende gesprekken.

Maak kennis met alle BOB termen:

BOB Borrel 
Bekend en berucht zijn onze BOB Borrels: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een speciaal geselecteerde (bedrijfs)locatie in Tilburg, Den Bosch of Breda en omgeving. Gemiddeld treffen 400 ondernemers elkaar op deze succesvolle manier van netwerken. We organiseren 12 BOB Borrels per jaar.

BOB Masterclass
Minimaal zes keer per jaar wordt een BOB Borrel voorafgegaan door een BOB Masterclass. Gerenommeerde sprekers, trending topics en altijd met een visie op ondernemen. 

BOB Academy
Met de BOB Academy brengen we, in het kader van Made in Brabant, zes keer per jaar dga’s uit branches zoals productie, industrie, hightech, logistiek en techniek (niet-zakelijke dienstverlening) bij elkaar om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. De BOB Academy vindt plaats bij een bedrijf op locatie, zodat je ook letterlijk een kijkje in andermans keuken kunt nemen. Aan de BOB Academy kan een select aantal ondernemers deelnemen. 

BOB Back to Business
De eerste BOB Borrel na de zomervakantie is een begrip geworden in de regio: BOB Back to Business! Deze BOB Borrel houden we bij Auberge du Bonheur en is steevast een daverend succes. BOB Back to Business kan altijd rekenen op een hoge opkomst, dus voldoende kans om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. We proosten graag samen op een succesvolle tweede helft van het jaar.

BOB TV
Op ons YouTube kanaal BOB TV vind je korte impressies van een aantal BOB evenementen.

Eerste keer BOB?
Wil je aanwezig zijn bij de eerstvolgende BOB Borrel? Meld je dan vrijblijvend aan. Als je daarna besluit om lid te worden van Regio Business, ontvang je niet alleen zes keer per jaar het magazine met het zakelijke nieuws uit de regio, maar ben je ook welkom op alle BOB Borrels en BOB activiteiten die daarop volgen. Daarnaast heb je een eigen profiel op het online platform en kun je hiermee in contact komen met andere leden van Regio Business. Ook worden nieuwsberichten, events of artikelen van jou en je bedrijf gekoppeld aan dit profiel.

TOT BOB!

Terug naar boven