BOB: Business Ontmoet Business

Page thumbnail

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business organiseert zakelijke evenementen speciaal om jou in contact te brengen met je doelgroep. De geanimeerde borrels, debatten, academy's en masterclasses nodigen je uit om in een toegankelijke sfeer nieuwe handen te schudden, relaties op en uit te bouwen en deel te nemen aan inspirerende gesprekken.

Maak kennis met alle BOB termen:

BOB Borrel 
Bekend en berucht zijn onze BOB Borrels: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een speciaal geselecteerde (bedrijfs)locatie in Tilburg, Den Bosch of Breda en omgeving. Gemiddeld treffen 400 ondernemers elkaar op deze succesvolle manier van netwerken. We organiseren 12 BOB Borrels per jaar.

BOB Masterclass
Minimaal zes keer per jaar wordt een BOB Borrel voorafgegaan door een BOB Masterclass. Gerenommeerde sprekers, trending topics en altijd met een visie op ondernemen. 

BOB Academy
Met de BOB Academy brengen wij een event dat kleinschaliger en exclusiever is dan onze BOB Borrels: het is een mogelijkheid om met gelijkgestemden in contact te komen, genietend van een hapje en een drankje (alles is inclusief). Een BOB Academy wordt altijd gekoppeld aan een specifiek thema en een bepaalde doelgroep waarbij kennisoverdracht en duurzaam netwerken centraal staan. 

BOB Debat
Zes keer per jaar wordt het BOB Debat georganiseerd. Tijdens het debat spreken ondernemers met specialisten over de ontwikkelingen binnen het betreffende thema. Zij geven hun ongezouten mening over het thema dat op tafel ligt. Een kundig gespreksleider daagt hen uit, zet aan tot gedurfde uitspraken en legt af en toe het vuur aan de schenen. Dit maakt het BOB Debat inspirerend en spraakmakend. In het zakenmagazine Regio Business vind je hiervan steeds een levendig verslag. Voorwaarden voor deelname: je bent eigenaar dan wel directeur van een bedrijf met minimaal 25 medewerkers; je bent gevestigd in de regio Oost-Brabant/Midden-Brabant/West-Brabant; je bent bij voorkeur werkzaam in de branches handel, industrie, productie of techniek.

BOB Back to Business
De eerste BOB Borrel na de zomervakantie is een begrip geworden in de regio: BOB Back to Business! Deze BOB Borrel houden we bij Auberge du Bonheur en is steevast een daverend succes. BOB Back to Business kan altijd rekenen op een hoge opkomst, dus voldoende kans om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. We proosten graag samen op een succesvolle tweede helft van het jaar.

BOB TV
Op ons YouTube kanaal BOB TV vind je korte impressies van een aantal BOB evenementen.

Eerste keer BOB?
Wil je aanwezig zijn bij de eerstvolgende BOB Borrel? Meld je dan vrijblijvend aan. Als je daarna besluit om lid te worden van Regio Business, ontvang je niet alleen zes keer per jaar het magazine met het zakelijke nieuws uit de regio, maar ben je ook welkom op alle BOB Borrels en BOB activiteiten die daarop volgen. Daarnaast heb je een eigen profiel op het online platform en kun je hiermee in contact komen met andere leden van Regio Business. Ook worden nieuwsberichten, events of artikelen van jou en je bedrijf gekoppeld aan dit profiel.

TOT BOB!

Terug naar boven