Thema: Chemische industrie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Eveline Hogenkamp

Maart-April 2017

Eveline Hogenkamp schakelt even snel als ze praat. Erg snel dus. Bovendien weet ze mensen mee te krijgen. Waardevolle vaardigheden, zeker als je bij je aantreden te maken hebt met een grote reorganisatie en verzelfstandiging van de vorige eigenaar het einddoel is.

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: We zijn niet bang voor concurrentie

Maart-April 2019

‘Onze missie luidt: ‘Meer bereiken met minder’. Technisch gezien is dit haalbaar: er is steeds minder verf en coating nodig om kwalitatieve en langdurige bescherming te garanderen. We zoeken daarbij naar partijen in onze keten die klaar zijn voor deze omslag. Maar we merken nog steeds dat wij tegen de stroom in zwemmen.’

Lees verder
Thumbnail

Askové Solutions: Die basislaag is onmisbaar en allesbepalend

Jan-Feb 2023

Als econometrist is hij in eerste instantie van de getallen, maar met veel begrip voor zijn medewerkers en klanten. Investeren om het bedrijf toekomstbestendig te maken, schuwt hij niet. ‘Je moet winstgevend zijn om innovatief te kunnen blijven’, zegt Leon Heemskerk (66) van Askové. ‘Om aan medewerkers en klanten continuïteit te bieden – én het beste product.’

Lees verder
Thumbnail

Pluss Advanced Technologies: Onze missie lijkt op die van Henry Ford

Jan-Feb 2023

Bij Pluss doen ze alles samen. Heb je een energievraagstuk? Dan zoeken ze graag samen naar een oplossing. En dan kan één plus(s) één zomaar drie worden.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: John Huiberts

Maart-April 2016

Hij begon letterlijk met niets, maar Quote riep hem in 2009 uit tot de 100 rijkste Nederlandse ondernemers tot veertig jaar die zonder kruiwagen of erfenis rijk zijn geworden. Hoe doet John Huiberts (46) dat?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven