Thema: Chemische industrie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Eveline Hogenkamp

Maart-April 2017

Eveline Hogenkamp schakelt even snel als ze praat. Erg snel dus. Bovendien weet ze mensen mee te krijgen. Waardevolle vaardigheden, zeker als je bij je aantreden te maken hebt met een grote reorganisatie en verzelfstandiging van de vorige eigenaar het einddoel is.

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: We zijn niet bang voor concurrentie

Maart-April 2019

‘Onze missie luidt: ‘Meer bereiken met minder’. Technisch gezien is dit haalbaar: er is steeds minder verf en coating nodig om kwalitatieve en langdurige bescherming te garanderen. We zoeken daarbij naar partijen in onze keten die klaar zijn voor deze omslag. Maar we merken nog steeds dat wij tegen de stroom in zwemmen.’

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: John Huiberts

Maart-April 2016

Hij begon letterlijk met niets, maar Quote riep hem in 2009 uit tot de 100 rijkste Nederlandse ondernemers tot veertig jaar die zonder kruiwagen of erfenis rijk zijn geworden. Hoe doet John Huiberts (46) dat?

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: We leggen de lat hoog

Juli-Aug 2017

Als technisch gedreven organisatie wil Baril Coatings graag ‘het beste jongetje van de klas zijn’, zowel in technisch als in maatschappelijk verantwoord opzicht. De duurzame revolutie kan alleen ontstaan wanneer kwaliteit niet ter discussie staat, zo luidt de bedrijfsfilosofie.

Lees verder
Thumbnail

M2LAB: Ik was benieuwd naar de knal

Maart-April 2018

‘Toen ik 19 was en een laboratoriumopleiding volgde, leek het me gaaf om een bom te maken. Niet om dingen op te blazen, maar omdat ik benieuwd was wat voor knal zoiets oplevert.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven