Thema: Ingenieursbureau

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

TIAB: Veelzijdig, vakbekwaam en vertrouwd

Mei-Juni 2015

‘Wij zijn professionals in duurzaamheid en technische gebouwinnovatie en implementatie’, aldus Ron Bosch, eigenaar bij TIAB, Technisch Ingenieurs Adviesbureau Bosch. ‘TIAB adviseert op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en elektrotechniek. Ook voor projectmanagement, informatieverstrekking, opleidingen en subsidieadvies kunt u bij ons terecht.’

Lees verder
Thumbnail

Klaas Pelser Filmproducties: Beelden spreken voor zich

Feb 2011

De dynamiek van het internet met een bedrijfsfilm volledig benutten. Klaas Pelser (31) heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. als cameraman en producent verzorgt hij met zijn bedrijf volledige filmproducties en kortere items geschikt voor websites. Het bouwkundig ingenieursbureau van zijn broer Jeroen (33) vormt de springplank voor de boodschappen van klaas Pelser filmproducties die bedrijven in beweging brengt.

Lees verder
Thumbnail

JRI: De uitdaging van multifunctionele ruimtes

Sept-Okt 2012

Blaffende honden, een windturbinepark in Waalwijk en een jongerencentrum in Eindhoven hebben op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen. Schijn bedriegt, want er is wel degelijk een gemene deler: Jansen Raadgevend Ingenieursbureau (JRI).

Lees verder
Thumbnail

APS InterTech: Handen aan de knoppen en voeten in de modder

Mei-Juni 2015

De Tilburgse ondernemer Roland Meulenbroek startte in 2007 een lokaal ingenieursbureau op het gebied van Cost Engineering, CAD ontwerp en ERP integratie: APS InterTech. Inmiddels werkt het bedrijf globaal als APS Engineering aan grote projecten in de offshore en olie- en gasbranche. Onlangs ontving de ondernemer een derde award binnen een halfjaar: de 2015 Innovation and Excellent Award. We spreken Roland vanuit Dubai over de passie voor zijn vak en de offshore-branche.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Caroline Moons

Mei-Juni 2016

Een sprekende blik onder haar enorme bos krullen en een vriendelijke, zachte stem. Jurist Caroline Moons (27) heeft de afgelopen anderhalf jaar veel meegemaakt. Ze verloor in april 2015 haar vader, ir. Joop Moons. Korte tijd voor zijn overlijden, benoemde hij haar officieel tot directeur van Moons Ingenieurs en RioolZorg. Het was de laatste handtekening die hij zette.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven