Thema: Lifestyle en retail

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van Grinsven: Meedenken en uitvoeren op niveau

Nov-Dec 2009

Als totaalinstallateur van duurzame installaties is Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf in Rosmalen al ruim drie decennia een begrip op het gebied van sanitair, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering en zink- en dakwerk. Voor aanleg, onderhoud en beheer van installaties en de betere badkamerzaken biedt Van Grinsven servicegerichte oplossingen.

Lees verder
Thumbnail

MAX&LUUK: De terrastopper van 2014

Mei-Juni 2014

Borek parasols I outdoor furniture uit Oisterwijk weet het zeker: Het nieuwe Nederlandse tuinmeubelmerk MaX&LuuK wordt zonder twijfel dé zomerhit van 2014.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Nina Nix

Nov-Dec 2015

‘Wat zou ik doen als het mijn geld was?’ Vooral CEO’s van exponentieel groeiende bedrijven zouden zichzelf vaker deze vraag moeten stellen vindt Nina Nix. Zij lopen immers het gevaar dat corporate processen en structuren ten koste gaan van het gezond verstand.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Sharon Hilgers

Juli-Aug 2016

Met slim gebruik van social media, goedkope exposure en het uitbesteden van de juiste dingen op het juiste moment, bouwde Sharon Hilgers in recordtijd haar sieradenlijn annex online shop uit tot een sterk merk.

Lees verder
Thumbnail

Only for Men: We denken voor de man

Mei-Juni 2017

Kleding passen is op zijn zachtst gezegd niet het favoriete tijdverdrijf van de man. Maar als één winkel hem kan overtuigen van de geneugtes van het winkelen, is het wel Only for Men. Deze winkelketen biedt hem namelijk de ultieme ‘Mensperience’.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven