Thema: Relatiegeschenken

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

IGO-POST: Ambitie meer dan realistisch

Sept-Okt 2015

Originele giveaways om de aandacht van uw klant te pakken zijn van alle tijden. Dat de kracht van het geven tijdloos en universeel is, blijkt ook uit het gegeven dat elke Nederlander gemiddeld acht tot tien bedrukte artikelen in huis heeft.

Lees verder
Thumbnail

Promosale: Juist nu investeren in economie

Mei-Juni 2009

Bestellen uit een catalogus of via internet is gemakkelijk en efficiënt. Maar toch wil de klant vaak een product voelen voordat hij koopt. Zeker als hij het namens zijn bedrijf gaat weggeven. Promosale biedt deze mogelijkheid. In een moderne, gloednieuwe showroom in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail

Technoprint: Verrassend veelzijdig

Sept-Okt 2009

Technoprint, ruim 23 jaar geleden opgestart, is al lang niet meer enig in zijn soort. Maar het is de persoonlijke aanpak van eigenaar Bert Korremans die opvalt. Deze oude rot in het vak weet zijn klanten prima te adviseren om samen te komen tot de keuze van een mooi product.

Lees verder
Thumbnail

VepaGifts: Ontdek 'The joh of giving'

Jan-Feb 2010

Iedereen vindt het leuk om een geschenk te ontvangen. Hoe groot of klein het cadeau ook is. De kunst is om de juiste snaar te raken. VepaGifts uit Oss is als geen ander in staat uw relatiegeschenk de juiste lading mee te geven.

Lees verder
Thumbnail

Technoprint: Originaliteit is een sport

Okt-Nov 2010

In crisisachtige tijden is er begrip voor het feit dat er in kosten wordt gesneden en dat de bomen niet tot in de hemel groeien. Een kerstpakket is daarentegen juist een mooi gebaar om samen het jaar af te sluiten en positief het nieuwe jaar in te gaan. Het blijft steeds een sport iets origineels te verzinnen. Daarin biedt Technoprint de helpende hand.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven