Thema: Opslag & logistiek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van der Linden Transport: Samen Waalwijk op de kaart zetten

Mei-Juni 2015

Hij heeft een duidelijke mening over Waalwijkse ondernemers. Samen met de hoop dat meer organisaties breder gaan denken dan enkel hun eigen belang, pleit derde generatie directeur Sander van der Linden van Van der Linden Transport al jaren voor de ontwikkeling van een buitendijkse containerhaven in Waalwijk. ‘Dit komt de gehele Waalwijkse industrie ten goede. Om de industrie aantrekkelijk te houden in de toekomst, is de komst van de nieuwe haven een absolute must.’

Lees verder
Thumbnail

Vlugo: Van inboedelhotel tot handymanservice

Jan-Feb 2016

Het verhaal over de opa van Paul en Marc van den Elzen die 74 jaar geleden met een bakfiets het verhuisbedrijf Vlugo begon, kennen de meeste mensen in de regio wel. Minder bekend is dat de Bossche onderneming veel meer doet dan alleen maar ‘dozen schuiven’. Ook voor opslag en logistieke dienstverlening kunnen particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen bij de broers aankloppen.

Lees verder
Thumbnail

Transport/Op- en Overslagbedrijf Gerard Lammers: Nét dat beetje meer

Maart-April 2016

Gewoon keihard werken en dag en nacht voor hun klanten klaarstaan. Dat is voor de broers Mari en Hans Lammers van Transport/Op- en Overslagbedrijf Gerard Lammers uit Nieuwkuijk dagelijkse kost. En dat doet het familiebedrijf al ruim 80 jaar. ‘Meedenken en nét dat beetje meer bieden. We zoeken net zo lang naar een oplossing totdat het geregeld is.’

Lees verder
Thumbnail

Brouwers: Big brother is watching you

Nov-Dec 2018

Een gevoel van nietigheid overvalt je als je het 11.500 m2 grote magazijn binnenstapt. Over de hele breedte staan rijen rekken. Het einde ervan is nauwelijks te zien. Keurig gelabelde pallets wachten op transport. Diverse hoogbouwtrucks rijden af en aan.

Lees verder
Thumbnail

Parcel4me: Meer business met een ophaalpunt

Sept-Okt 2014

Trots op uw webshop, maar minder blij met de bezorging van de bestelde pakketjes? Parcel4me bedacht een vernuftige ophaalbox die met een simpele applicatie geopend kan worden. Een pakketje ophalen waar men wil, wanneer men wil. Thuisblijven hoeft niet meer.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven