Thumbnail

Vorstenbosch & Van Tol: Van disbalans naar win-winsituatie

Nov-Dec 2011

In 2001 waren zij de spreekwoordelijke roepende in de woestijn met hun visie op verzuimbegeleiding: niet medicaliseren, maar het sturen en aanspreken op gedrag moet verzuim terugdringen. De tijd bewees hun gelijk. De klanten van toen, zijn er nog steeds.

Lees verder
Thumbnail

BCS HRM & Salarisadministratie en Evidens Arbodienstverlening: We moeten nu doorpakken

Maart-April 2020

Joep Eijkens en Michiel Laarman, de drijvende krachten achter respectievelijk BCS HRM & Salarisadministratie en Evidens, kwamen elkaar al regelmatig tegen bij zakelijke events. Het eerste serieuze gesprek over de overname van het onderdeel arbodienstverlening van BCS vond dan ook plaats daags na Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Het is tekenend voor de persoonlijke manier waarop beide bedrijven bij voorkeur zaken doen.

Lees verder
Thumbnail

Bureau Mentor: Voor een gezond beleid

Mei-Juni 2011

Vaak heeft ziekteverzuim geen medische oorzaak, terwijl het hier wel altijd aan wordt toegeschreven. preventie is dan ook beter dan genezen. als het ziekteverzuim in een organisatie wordt gereduceerd, bespaart men jaarlijks duizenden euro’s. Karin Galle en Mirjam Mensinga van bureau mentor begeleiden werkgevers èn werknemers in het (preventieve) ziekteverzuimbeleid.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven