Thema: Hypotheken

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Hypotheek Visie: Zoeken naar de beste oplossing

Maart-April 2009

Om een goed hypotheekadvies te kunnen geven, moet je de nodige tijd uittrekken, vindt men bij Hypotheek Visie. Een stelregel die door alle franchisenemers volmondig onderschreven wordt. Geertjan Jansen, Hypotheek Visie ’s-Hertogenbosch, kan er dan ook niet bij dat sommige concurrenten al na amper 60 minuten met een kant-en-klaar advies wapperen.

Lees verder
Thumbnail

Veldsink-De Lind Adviesgroep: Goed wordt nog beter

Jan-Feb 2012

Op 1 november 2011 was de overname door Veldsink een feit, maar behalve de naam en het briefpapier, veranderde er weinig. Zoals altijd kunnen klanten van De Lind Groep immers rekenen op de deskundige betrokkenheid van vertrouwde adviseurs.

Lees verder
Thumbnail

Appels Makelaardij en Assurantiën: Kansen grijpen

Jan-Feb 2013

Onzekerheid over inkomen, stijgende lasten, dalende huizenprijzen en wijzigingen van hypotheekrente tast het vertrouwen van de huizenkoper aan. Vastbesloten en vol energiek enthousiasme vecht Appels terug om het vertrouwen van de consument voor zich te winnen. Met als doel om ook de klant de crisis te laten overleven.

Lees verder
Thumbnail

Blank Advies: Geen ruis op de lijn

Juli-Aug 2015

Met de komst van Eric Blank is Blank Advies verzekeringen-hypotheken compleet. Sinds 1 juni werkt Eric samen met zijn broer Leon en versterkt hij het team met zijn ervaring op de zakelijke markt.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven