Thema: Notariskantoor

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Arie Verdijk

Jan-Feb 2010

Ondernemen in crisistijd is een vak apart. Maar de kernbegrippen voor goed ondernemerschap zullen nooit veranderen. Zelfs niet in barre tijden. Uiteindelijk draait alles om integriteit, transparantie en oprechte aandacht.

Lees verder
Thumbnail

VDB Advocaten Notarissen: De notaris als teamplayer

Sept-Okt 2017

Na een ‘carrière’ als veldspeler is de 41-jarige notaris Bram van Asten vier jaar geleden onder de lat gaan staan. Ook op zijn werk fungeert hij als een soort keeper: hij houdt overzicht en weet waar de leden van zijn team mee bezig zijn.

Lees verder
Thumbnail

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: We hebben er lol in

Jan-Feb 2015

Met de zeer recente fusie komen alle kwaliteiten nog beter tot hun recht. Niet alleen tref je in het kantoor specialisaties en deskundige advisering aan, maar ook een hoop lol. Dit alles maakt een bezoekje aan Daamen de Kort van Tuijl Notarissen meer dan de moeite waard.

Lees verder
Thumbnail

Meewis Notarissen: We vinden mensen heel leuk

Mei-Juni 2016

Bij Meewis Notarissen tref je een huis vol vrouwen. Ze zien er wel lief uit, maar weten van wanten en stellen hun onafhankelijkheid voorop. Wie daar zijn vertrouwen in durft te leggen, stapt in een warm bad. De reden? Eigenaren Lot Gijzen-van Mierlo (51) en Kolette Labout-de Jong (43) houden van mensen.

Lees verder
Thumbnail

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: Met het hoofd in de wolken

Jan-Febr 2019

Soms zitten ze met hun hoofd in de wolken. Letterlijk, als het flink mistig is. Het prachtige uitzicht vanuit de twaalfde en dertiende etage van EnTrada Tilburg is regelmatig onderwerp van gesprek. Daamen de Kort van Tuijl Notarissen houdt er sinds een paar maanden kantoor. ‘Maar we blijven laagdrempelig, ook al zitten we hoog.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven