Thema: Incasso

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Stalman & Rijken: Snel incasseren door innovatie

Nov-Dec 2014

De meeste organisaties worden in hun bestaan weleens geconfronteerd met een niet betalende klant. Uiteindelijk wil je toch je geld binnenkrijgen én je klantrelatie behouden. Stalman & Rijken is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen waarbij de klantrelatie wordt geborgd.

Lees verder
Thumbnail

Stalman & Rijken Gerechtsdeurwaarders: Fungeren als one-stop-shop

Nov-Dec 2016

De gecombineerde expertise van de openbaar ambtenaar en de zelfstandig ondernemer. Al ruim veertig jaar wendt Stalman & Rijken Gerechtsdeurwaarders die expertise aan voor haar opdrachtgevers. Niet alleen in de executiefase maar ook in de (pre-)incasso- en gerechtelijke fase.

Lees verder
Thumbnail

Stalman Deurwaarders: Terug van nooit weggeweest

Juli-Aug 2019

‘We zijn sterker dan ooit’, zegt hij. ‘Natuurlijk is het spannend om een nieuwe start te maken. Maar na jaren van (bulk)werk - waarbij tijd voor persoonlijke aandacht soms ontbrak - wilde ik terug naar de roots van het deurwaardersambt. Met de waarden en idealen van weleer.’

Lees verder
Thumbnail

Flanderijn: Het is uw geld

Mrt-April 2012

Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een klant die niet betaalt. Hoe ver gaat u dan om uw geld te krijgen? We praten erover met Michèl Verlaek, gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn en God in Tilburg, onderdeel van de landelijke incasso- en gerechtsdeurwaarderorganisatie Flanderijn. Met 23 jaar ervaring op zak, kent Verlaek het klappen van de zweep. Hij deelt graag wat van zijn tips and tricks.

Lees verder
Thumbnail

Flanderijn en God: Maar wat als ze niet betalen

Jan-Feb 2013

Het MKB laat jaarlijks voor honderden miljoenen euro’s liggen door het niet uit handen geven van openstaande vorderingen. Investeringen worden uitgesteld. Michèl Verlaek, gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn en God in Tilburg, onderdeel van de landelijke incasso-, en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn, legt uit dat iedere economie gebaseerd is op vertrouwen: ‘In tijden van crisis is dat vertrouwen er niet, waardoor veel ondernemers vanwege niet betaalde facturen in problemen komen. Zeker in economisch minder gunstige tijden wil je klanten graag behouden. Maar wat als ze niet betalen? Steeds meer ondernemers weten ons daarvoor te vinden. Een eerste afspraak voor advies is bij ons kosteloos en vrijblijvend.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven