Thema: Risicomanagement

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Claeren Risicobeheersers: Balanceren tussen groot en klein

Feb 2011

Al bijna negentig jaar garandeert Claeren Risicobeheersers klanten meer bedrijfscontinuïteit door de bedrijfsrisico’s beheersbaar te maken. Continue communicatie met de bewerkstelligen.

Lees verder
Thumbnail

Trust Alliance: Vennootschap in vertrouwde handen

Feb 2011

Vanuit zijn werkplek bij het stadion van FC Den Bosch zette Jaap Klink in 2004 voor zijn toenmalige Britse werkgever Dawnay, Day een intern trustkantoor op. Inmiddels is Trust Alliance in het centrum van ’s-Hertogenbosch gevestigd en telt de organisatie twaalf medewerkers. Komende jaren moeten daar in ieder geval nog vestigingen in Luxemburg, Duitsland en Zwitserland bijkomen. Het kantoor richt zich op het beheer van vennootschappen en heeft vooralsnog veel ervaring met het administreren en besturen van vennootschappen die direct of indirect investeren in onroerend goed. Met de komst van de ervaren registeraccountant Jan Jaap Kuiper in 2010 wil Trust Alliance zich ook meer op andere branches en type klanten gaan richten. Voor insiders bekend, maar velen zijn niet vertrouwd met de dienstverlening van trustkantoren. Tijd voor verandering.

Lees verder
Thumbnail

Van Lanschot Chabot: De klant aan het stuur

Feb 2011

Bedrijven helpen met het inzichtelijk en beheersbaar maken en houden van risico’s. Van Lanschot Chabot, met 220 medewerkers en het hoofdkantoor in Den Bosch, mag zich tot een van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland rekenen. Een mix van deskundigheid, betrokkenheid, ‘high tech’ en ‘high touch’ als ingrediënten voor het juiste risicomanagement.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2011: Financieel Management

Feb 2011

Het BOB Debat vindt dit keer plaats in het sfeervolle pand van Claeren Risicobeheersers in ‘s-Hertogenbosch. Hier buigen elf financiële dienstverleners zich over het thema ‘Hoe verder na de crisis?’ Maar dat valt niet mee. Hoezeer gespreksleider Bert Damen hen ook aanmoedigt om de crisis achter zich te laten en vooral vooruit te kijken, de wonden blijken nog niet geheeld.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven