Thema: Verhuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Villa Vught: Meer dan alleen een dak

Nov-Dec 2014

Neem een karakteristieke, stijlvolle jaren ‘30 villa op een zichtlocatie, laat hurende ondernemers vrij in de inrichting van hun ruimtes en zorg voor prachtige gezamenlijke vertrekken. Overgiet deze ingrediënten met een aanstekelijk enthousiasme, wederzijdse flexibiliteit en een schitterend afgewerkte look en je hebt een succesverhaal. Villa vught aan de N65 in Vught is een toonbeeld van zinvolle en moderne benutting van leegstaande kantoorruimte. Uniek is dat verhuurders Henk en Esther van der Velde zelfstandigen meer bieden dan alleen een dak boven het hoofd.

Lees verder
Thumbnail

Heideweg Vastgoed en Housedby: De manier waarop telt

Nov-Dec 2021

‘We delen binnen onze organisatie alle kennis met elkaar, ook vanuit onze afzonderlijke dochterondernemingen’, zegt Gerben Schol (36) van Heideweg. ‘Dat tilt onze adviseurs naar een hoger level.’ ‘Er is een verschil tussen een woning te huur zetten of verhuren’, merkt Lex de Bont (41) van Housedby op. ‘Dit is zeer illustratief voor onze aanpak.’

Lees verder
Thumbnail

Arendje Verhuur: Met dit pand lanceren we de toekomst

Sept-Okt 2023

‘We leveren spullekes’, zeggen Rogier Kuit (52), Bram Cobben (42) en Roderik Mutsaers (39) bescheiden. Ja ja, wacht maar tot je ze ziet, die spullekes van Arendje. Het assortiment is ongekend breed. Zaken doen gaat er op z’n Brabants. No nonsens. Niet lullen, maar poetsen. Zevenhonderd klapstoelen nodig morgen? Oké, komt voor elkaar!

Lees verder
Thumbnail

Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij: Voorbij oude tradities

Mei-Juni 2016

Een oase van ruimte, licht en geraffineerd interieurspel lacht je toe zodra je het gloednieuwe kantoor van Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij binnenkomt. ‘Wie kwaliteit belooft, mag kwaliteit uitstralen’, zegt Raimond Weenink (43) die volgens Property NL bovenaan de top van bedrijfsmakelaars in Nederland staat.

Lees verder
Thumbnail

Kantorenpand AAG: Een inspirerende werkplek

Jan-Febr 2018

‘Onze kracht is dat onze huurders dezelfde service krijgen als onze eigen mensen. Wij zijn zelf vijf dagen in de week aanwezig. Dus hebben huurders een vraag? We maken tijd voor ze vrij en denken graag in oplossingen.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven