Thema: Verhuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Villa Vught: Meer dan alleen een dak

Nov-Dec 2014

Neem een karakteristieke, stijlvolle jaren ‘30 villa op een zichtlocatie, laat hurende ondernemers vrij in de inrichting van hun ruimtes en zorg voor prachtige gezamenlijke vertrekken. Overgiet deze ingrediënten met een aanstekelijk enthousiasme, wederzijdse flexibiliteit en een schitterend afgewerkte look en je hebt een succesverhaal. Villa vught aan de N65 in Vught is een toonbeeld van zinvolle en moderne benutting van leegstaande kantoorruimte. Uniek is dat verhuurders Henk en Esther van der Velde zelfstandigen meer bieden dan alleen een dak boven het hoofd.

Lees verder
Thumbnail

Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij: Voorbij oude tradities

Mei-Juni 2016

Een oase van ruimte, licht en geraffineerd interieurspel lacht je toe zodra je het gloednieuwe kantoor van Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij binnenkomt. ‘Wie kwaliteit belooft, mag kwaliteit uitstralen’, zegt Raimond Weenink (43) die volgens Property NL bovenaan de top van bedrijfsmakelaars in Nederland staat.

Lees verder
Thumbnail

Kantorenpand AAG: Een inspirerende werkplek

Jan-Febr 2018

‘Onze kracht is dat onze huurders dezelfde service krijgen als onze eigen mensen. Wij zijn zelf vijf dagen in de week aanwezig. Dus hebben huurders een vraag? We maken tijd voor ze vrij en denken graag in oplossingen.’

Lees verder
Thumbnail

Meerdink Verhuur: Groeien is best spannend

Mei-Juni 2018

Je hebt het misschien niet in de gaten, maar er is een grote kans dat je het werk van Meerdink Verhuur kent. Het VIP-deck bij het Tilburgse Festival van het Levenslied? Gemaakt door Meerdink! Aan een tafel gezeten bij Best Kept Secret? Meerdink! Hap Stap festival? Je raadt het al: ook hier werk van Meerdink.

Lees verder
Thumbnail

Lima Intern Transport: De meester van het gangpad

Nov-Dec 2018

‘Het mooiste logistieke voertuig dat we in huis hebben? Dat is zonder twijfel de Aisle-master. Deze meester van het gangpad heeft slechts twee meter gangruimte nodig’, vertelt Paul Scheepers van Lima Intern Transport.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven