Thema: Handel

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Stone base: Sterk in steen

Sept-Okt 2016

Miljoenen jaren geleden gevormd door de natuur, opgegraven in de beste steengroeven, met zorg behandeld tijdens de productie en op maat voor de klant verwerkt: bij Stone base regeert de passie voor natuursteen. Het zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Lees verder
Thumbnail

Keukensale.com: Ga niet te snel!

Juli-Aug 2021

‘Veel jonge ondernemers lopen te hard van stapel: je bent géén miljonair binnen een jaar. Wacht dan ook maar even met het kopen van die dikke auto. Bewijs jezelf eerst en zorg ervoor dat je de zaken goed op de rit hebt. Ook ik ben er na zes jaar nog niet; ik blijf leren, bouwen en groeien’, aldus de 32-jarige Cas van den Hout.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Laura van de Ven

Nov-Dec 2015

Nog maar koud van school en al aan het roer van een team. Ook vliegt ze in haar eentje naar Azië, Alaska en Zuid-Amerika. ‘Ik had nooit gedacht dat ik nog eens de wereld over zou reizen’, zegt Laura van de Ven (28). ‘Ik vond Spanje al ver!’

Lees verder
Thumbnail

Buitenhout: Voorraad is onze kracht

Mei-Juni 2016

In drie jaar groeide de houthandel van Bas Beaard (43) van nevenactiviteit in de avonduren uit tot een fulltime baan. Bedrijven kunnen hier volledige bestellingen hout direct afhalen of laten bezorgen. De houthandel groeit welig in Waalwijk.

Lees verder
Thumbnail

Schilderscentrum Zuid: Het knettert soms

Mei-Juni 2021

Ze zijn sinds dit jaar de trotse eigenaren van Schilderscentrum Zuid, ondanks dat ze het vaak behoorlijk met elkaar oneens zijn. Maar uiteindelijk staan hun neuzen dezelfde kant op. ‘Hierdoor kunnen we ons bedrijf voortzetten in de geest van onze ouders’, zeggen Sjors (41) en Tom (39) van Gool. Moeder Maja van Gool (68) omschrijft die geest treffend: ‘Fijn, gezellig, echt vanuit de Brabantse gemoedelijkheid.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven