Thema: Online winkelen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Het Nieuwe Winkelen

Juli-Aug 2012

Er moet wat gebeuren! Door de opkomst van webshops daalt de omzet in fysieke winkels drastisch. De leegstand in winkelgebieden stijgt en het consumentenvertrouwen in deze financieel-economische en politieke situatie wordt er niet beter op. In dit BOB Debat leest u hoe u klanten fan maakt van uw winkel. De do’s en don’ts van Het Nieuwe Winkelen.

Lees verder
Thumbnail

Parcel4me: Meer business met een ophaalpunt

Sept-Okt 2014

Trots op uw webshop, maar minder blij met de bezorging van de bestelde pakketjes? Parcel4me bedacht een vernuftige ophaalbox die met een simpele applicatie geopend kan worden. Een pakketje ophalen waar men wil, wanneer men wil. Thuisblijven hoeft niet meer.

Lees verder
Thumbnail

Ambassadors of Style: Uw bedrijf mag gezien worden

Jan-Feb 2016

Succesvolle ondernemers kennen de waarde van een professionele uitstraling. Toch is een stijlvol maatshirt nog geen vast onderdeel van de marketingmix. Daar wil Ambassadors of Style graag verandering in brengen. Hun visie: je maakt maar één keer een eerste indruk en die moet gewoon top zijn. Daar hoort dus een mooi, kwalitatief maatshirt bij.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Waalwijk en vanHaren Schoenen: Nou en óf dat goed voelt

Juli-Aug 2019

‘s Ochtends als ik hier binnen kom en het licht aandoe, kijk ik meteen op mijn kalender’, zegt Arthur Bontekoe (52). ‘Hebben we een jarige vandaag?’ Deze familiare benadering is typisch vanHaren. Persoonlijk en dichtbij. Maar wie nog meer dicht bij de schoenengigant staat is de gemeente Waalwijk.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven