Thema: Design

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Borek en Bogarden: De zonnige kant van het leven

Juli-Aug 2009

In de huidige beleveniseconomie staat het buitenleven steeds meer centraal. Zowel bedrijven als particulieren beschouwen hun terras meer en meer als een verlenging van hun bedrijf of huis. Het prachtige familiebedrijf Borek en de winkel Bogarden in Oisterwijk werken al dertig jaar aan deze zonnige kant van het leven. U kunt er terecht voor een complete outdoor furniture. Zonniger kan het niet worden!

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Rob Brok

Mei-Juni 2013

Een open blik maakt kansen zichtbaar. Rob Brok spreekt uit ervaring. hij kwam met iets waar de soepwereld om vroeg, ontwikkelde het concept en introduceerde het vervolgens ook in totaal andere sectoren.

Lees verder
Thumbnail

VDG De la Roy: Wij maakten EPS sexy

Nov-Dec 2022

Creatief, bevlogen en ondernemend: dat zijn dé woorden om Henny De la Roy, dga van VDG De la Roy – alleskunners in piepschuim – te omschrijven. Hij komt uit een echt ondernemersgezin. ‘Al van jongs af aan wilde ik dingen creëren. Boven alles wilde ik iets doen wat anderen niet doen. Ook nu nog kies ik altijd mijn eigen pad. En onderweg kom ik vaak hele mooie dingen tegen.’

Lees verder
Thumbnail

VDG De la Roy: Even tot 4 tellen? 1, 2… Doen!

Jan-Feb 2024

De designproducten van VDG De la Roy zijn op zijn minst imponerend te noemen. Dat geldt ook voor de verhalen van Henny de la Roy. Bijvoorbeeld over die keer dat hij rapper 50 Cent ontmoette of toen hij 4.500 maquettes van gebouwen naar de architectuur-biënnale in Venetië liet verschepen.

Lees verder
Thumbnail

akeRRoelands: Ruimte - Realiseren

Maart-April 2009

Een gebouw goed inrichten is beslist niet eenvoudig. Talloze vragen over functionaliteit, eisen, esthetische wensen en het beschikbare budget komen naar voren. Akerroelands zoekt samen met haar klanten naar de antwoorden totdat er een betaalbaar en op maat gesneden totaalontwerp ligt: van Ruimte tot en met Realisatie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven