< Terug naar alle leden

Vonnisbank Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Vonnisbank registreert uitgesproken vonnissen met betrekking tot betalingen tussen bedrijven. Met als doel ondernemers en bedrijven te waarschuwen en kans op betaling te vergroten.
Laat ook uw oude vonnissen registreren.

Als ondernemer snappen wij de taal, passie en emoties van andere ondernemers. Vooral als facturen niet betaald worden waar hard voor gewerkt is. Het voelt onrechtvaardig en gaat vaak gepaard met veel emotie en negatieve energie. Nadat er een geld- en tijdrovend incasso traject is doorlopen, frustreert het veel ondernemers en bedrijven dat er nog steeds niet betaald wordt.

Hier is mijn missie uit ontstaan. Wij willen ondernemers en bedrijven behoeden voor opdrachtgevers en zakelijke klanten die hun factuur niet betalen, ondanks een gerechtelijke uitspraak. Wij willen bedrijven en ondernemers extra inzicht geven in het betalingsgedrag van hun bestaande en toekomstige klanten.

Vonnisbank moest aan o.a. de volgende kernwaarden voldoen :

Preventief: Het waarschuwen van andere bedrijven om hen te behoeden voor slecht betalende bedrijven en ondernemers.

Rechtvaardig: Het laten registeren en bekend maken van het vonnis. De rechter gaf de schuldeiser immers gelijk.

Kostenverlagend: Voordat u nog meer kosten moet maken, brengen wij de schuldenaar op de hoogte van zijn registratie op Vonnisbank.nl. Dit doen wij per sms, email en per post. Wij adviseren de schuldenaar in deze notificatie dat hij direct contact moet opnemen met de schuldeiser en moet betalen. Doet hij dit niet dan blijft de registratie open staan. Zo voorkomen we in ieder geval nieuwe slachtoffers.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn met Vonnisbank.nl.


Contactgegevens
Mingersbergstraat 29
5045 EM Tilburg
T: 06-81395753
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000