< Terug naar alle leden

Arjan Tax Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

Creator of magical places
De visie van Arjan is om de wereld mooier te maken door onder andere het creëren van magische plekken. Als creator of magical places is het zijn missie om de mens met zijn leef- en werkomgeving energetisch in balans te brengen. En plekken te ontwikkelen waar mensen zich één kunnen voelen met de natuur.

Krachtcirkels:
De ambitie van Arjan is precies zoals hij zelf is: innovatief en grootschalig. Het is zijn droom om krachtcirkels over de wereld te verspreiden om de energie van deze plekken met elkaar te verbinden en te versterken om de aarde te transformeren naar een mooiere wereld. Dit wordt deels bekostigd door zijn werkzaamheden als creator of magical places. De eerste krachtcirkel van diverse soorten kristallen ligt in zijn eigen achtertuin.

Opsporen en neutraliseren van wateraders (voor huilbabies):
Arjan neutraliseert de energie van wateraders en haalt zware energieën weg uit plekken en transformeert de plek naar een prettige leefomgeving. Je kan hierbij denken aan een ruimte op het werk, een kamer binnen je huis of zelfs een gedeelte van je tuin. Wie wil er zich nou niet helemaal thuis voelen op een plek waar je in alle rust tot jezelf kan komen?

Reiniging van woon/werkomgeving:
Arjan haalt zware energieën weg uit je woon- en/of werkomgeving en zet er een liefdevolle en krachtige energie neer middels verschillende tools.

Healing:
Arjan neemt je mee op reis naar je innerlijke stilte om samen met jou energetisch werk te mogen doen om blokkades die pijn, ziekte of geestelijke klachten veroorzaken, te mogen helen.

Spirituele Tuinen:
Arjan begon zijn loopbaan met tuinarchitectuur en had jaren lang een hoveniersbedrijf waarin hij spiritualiteit in de tuinen verwerkten. momenteel houdt hij zich nog steeds bezig met het ontwerpen van tuinen en het creëren van krachtplekken.

Profiel Arjan Tax
Arjan begon al met creëren van tuinen op jonge leeftijd en kreeg al snel in de gaten dat alles bestaat uit energie trillingen, wat hij is gaan toepassen in zijn ontwerpen.

Als kind zijnde was Arjan al gefascineerd door spiritualiteit en begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Hij droomde ervan om met zijn bewustzijn de wereld mooier te maken en merkte al snel op hoe de energieën op plekken en ruimtes waren; of ze prettig of niet prettig werden ervaren. Je kent het misschien wel: je loopt in het bos en je komt op een plek waar een hele fijne sfeer hangt en je voelt de rust en sereniteit van die plek of je komt op een plek die helemaal niet prettig aanvoelt, waar je onrustig wordt, je niet thuis voelt en zo snel mogelijk weg wil. De eerst plek heeft een positieve fijne energie waar in je graag wil verblijven, er hangt als het ware een bepaalde magie.

In al die jaren dat Arjan zijn bewuste pad heeft bewandeld, is hij erachter gekomen hoe hij met energie kan werken. Hoe hij negatieve plekken kan veranderen naar positieve plekken. Je kan het zien als muziek: sommige klanken maken je onrustig of sommige klanken geven je rust en maken je vrolijk. Door de juiste balans te creëren, maakt hij van gewone plekken magische plekken. Onder deze magische plekken vallen onder andere krachtcirkels. Krachtcirkels kunnen worden omschreven als oude heilige plekken waar mensen vroeger en nog steeds tot bezinning komen. Met de kennis van nu en toen creëert Arjan nieuwe krachtplekken met een sfeer die leeft en in balans is met zijn leefomgeving. Ooit zei een stedenbouwkundige dat zijn creaties pas tot leven komen als het kerkhof vol is. Wat hij hiermee bedoelde was dat een stad in de loop der jaren zijn ziel zal krijgen door de gebeurtenissen en de geschiedenis die deze gebeurtenissen met zich mee brengen. Door de energie van een leefomgeving in evenwicht te brengen, leg je ziel van de ruimte bloot. Hierdoor leeft de ruimte vanaf het begin en dat is wat Arjan beschouwt als een magische plek.

Mocht je meer willen weten? Dan sta ik je graag te woord. Dat kan via de telefoon en via de email.


Contactgegevens
Oekelseheidestraat 5 5
4891 PH Rijsbergen
T: 06-22308805
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -