< Terug naar alle leden

De Meeuw Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Gebouwen die zich aanpassen aan het gebruik, niet andersom

De Meeuw is dé serviceprovider van flexgoed. Wij leveren flexibele woningen, zorgwoningen, appartementengebouwen, werkhotels enzovoorts, die je altijd en op elk moment kunt aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Onze opdrachtgevers spelen met ons flexgoed altijd adequaat in op de actuele vraag. Wij leveren flexgoed als casco, gestoffeerd en gemeubileerd; naar keuze met diensten als onderhoud en beheer; en met iedere vorm van financiering. Maar vooral: snel! In Vlaardingen stonden onze huizen binnen vijf maanden na het eerste gesprek.

100% circulair
Een flexibel gebouw kan óók onder een streng stikstof-regime worden gerealiseerd, doordat de assemblage op locatie het milieu minimaal belast. Ook veroorzaakt dit nauwelijks overlast op de bouwlocatie. De industriële productie vindt bij ons plaats onder gecontroleerde omstandigheden met gebruikmaking van een elektrisch machinepark.

De elementen van een flexibel gebouw zijn gemaakt van duurzame en hergebruikte materialen. Ze komen na gebruik bij ons terug, worden gereconditioneerd en opnieuw gebruikt. Zij zijn onderdeel van een proces dat nu bijna 100% circulair is.

100 jaar innovatie
De Meeuw is een familiebedrijf dat al bijna een eeuw groeit door innovatie. Wij zijn geëvolueerd van producent van rijdende winkels, naar verhuurder van mobiele bouwketen tot 100% serviceprovider van flexgoed. Opnieuw staan we aan het begin van een nieuwe ontwikkeling. Een ontwikkeling waarbij gebouwen zich voegen naar de behoeften van de gebruiker. En niet andersom.

De Meeuw bedient de Europese markt met productiebedrijven in Nederland, België en Roemenië. Het hoofdkantoor staat in Oirschot. De Meeuw heeft 400 medewerkers.


Contactgegevens
Industrieweg 8
5688 DP Oirschot
T: 0499-572024
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1929
Vestigingen: 5
Jaaromzet: > €5.000.000