< Terug naar alle leden

Dongen Pallets Branche: Industrie, Houtbewerking

Bedrijfsomschrijving

Dongen Pallets is gevestigd op het uitstekend bereikbare industrieterrein Tichelrijt in Dongen. Hier beschikt de onderneming over een moderne huisvesting met een geavanceerd machinepark voor de productie van miljoenen pallets per jaar, droogkamers met een capaciteit van bijna duizend m³ per week en alle eindproducten kunnen droog opgeslagen worden.

Dongen Pallets is Iso 9001-gecertificeerd en lid van branchevereniging EPV. Dongen Pallets kan u ook pallets en houten verpakkingen leveren conform de richtlijn ISPM 15. Deze richtlijn houdt in dat hout voor export naar andere landen buiten de EU behandeld dient te zijn d.m.v. een hittebehandeling (HT). Dongen Pallets is hiervoor gecertificeerd door de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen) met nummer 014.

Naast het standaardprogramma dat `just in time` leverbaar is, ontwikkelt Dongen Pallets speciale uitvoeringen voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken en toepassingsgebieden.
De procesgang en de logistieke ondersteuning zijn vergaand geautomatiseerd.
De bedrijfsfilosofie is gericht op het beheer en de beheersing van het palletpark van afnemers met het oog op efficiency en duurzaamheid.


Contactgegevens
Industriestraat 18
5107 NC Dongen
T: 0162-314855
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1962
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -