< Terug naar alle leden

Sluyter Logistics Tilburg Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Sluyter Logistics staat tal van nationale en internationale bedrijven bij op verscheidene, logistieke disciplines. Onze organisatie is toegespitst op het uit handen nemen van het complete, logistieke proces.
Kwaliteit, betrouwbaarheid en transparante informatie-uitwisseling behoren daarbij tot onze kernwaarden.

Sluyter Logistics heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende, logistieke dienstverlener, actief op het gebied van zee- en luchtvracht groupage (LCL), distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en expeditie.
Deze activiteiten worden vanuit zes vestigingen in Nederland, verzorgd door circa 300 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter ruim 250 eenheden op de weg.
Onze operationele vestigingen zijn gevestigd in Rotterdam, Assen, Tilburg, Apeldoorn en Schiphol. Door deze spreiding in heel Nederland heeft Sluyter een landelijke dekking voor het verzorgen van dedicated- en distributie vervoer

Binnen de wereld van transport en logistiek is Sluyter Logistics een begrip, met de kennis en ervaring van 90 jaar ondernemen. Door de kracht van meerdere bedrijven te bundelen en te kiezen voor een eigen strategie en één naam is Sluyter Logistics ontstaan.
Belangrijk onderdeel van die strategie is, het investeren in en het onderhouden van langdurige relaties met klanten, waarbij ieder logistiek vraagstuk op een passende en kosten reële wijze wordt gerealiseerd.

Sluyter Logistics:
"Altijd in beweging"


Contactgegevens
Jules Verneweg 76
5015 BM TILBURG
T: 088-4650130
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1926
Vestigingen: 6
Jaaromzet: -