< Terug naar alle leden

TAG Performance Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Je hebt een groot talent en je wilt niets liever dan presteren. Je droom waarmaken. Daarvoor moet je hard trainen, dat is logisch. Maar er is meer nodig. De wetten van de topsport en entertainmentwereld zijn keihard, dus alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Ook dat kun je trainen. Wij helpen je daarbij. Dat noemen we prestatiecoaching.

Als je met talent de top kon halen, zou De Talentenacademie niet bestaan. Dan ging het vanzelf. Maar wie de top haalt, heeft lang niet altijd het meeste talent. Die heeft wel zelfkennis, vertrouwen en een enorme drive. Dat zijn precies die zaken die wij coachen. Niet met modellen en theorieën (al kennen we die goed), maar maatwerk en jarenlange ervaring met de absolute top.

Wij vertellen je altijd de waarheid. We oordelen niet, maar wijzen wel op de consequenties van keuzes die je maakt. En samen maken we een plan om de juiste keuzes te maken. Dat is helemaal niet eenvoudig als de druk groot is en je leven onder een vergrootglas ligt. Die brei aan gedachtes, twijfels en verleidingen helpen we ontrafelen. Je wordt je bewust van jezelf. Dat geeft je de rust om je droom na te jagen. Om iets unieks te presteren.


Contactgegevens
Marathonloop 1
5235 AA 's-Hertogenbosch
T: 06-46316950
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -