< Terug naar alle leden

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

en woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele partner. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met de notaris; wij zetten de puntjes graag voor u op de i.

Wanneer u besluit de verkoop van uw woning door Jurgens & Van Bemmelen te laten verzorgen, kunt u rekenen op een professionele aanpak. Wij komen bij u thuis voor een oriënterend gesprek. U maakt uw wensen en verwachtingen bekend, wij informeren u uitvoerig over de te nemen stappen en geven aan wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens geven we een advies in de vraagprijs.

Vervolgens presenteren wij uw woning op de woningmarkt. Wij maken een professionele brochure van uw woning en verzorgen de plaatsing van uw huis op diverse websites, waaronder Funda.nl.

We zijn bij de bezichtigingen aanwezig en onderhandelen, in nauw overleg met u, met potentiële kopers over de prijs. Vanzelfsprekend streven we er altijd naar voor u de hoogst haalbare prijs te krijgen.


Contactgegevens
Havendijk 69
5017 AL Tilburg
T: 013-3032227
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -