< Terug naar alle leden

Newid Consulting | Interim & Advies Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Waar staat Newid Consulting voor?

‘Verandering is de enige constante’. Een eeuwenoude wijsheid van de Griekse filosoof Heraclites, een wijsheid die vandaag de dag nog altijd actueel is.
Newid staat dan ook voor verandering: het vormt de basis van Newid Consulting, een innovatieve organisatie, die zich bezighoudt met creatief en duurzaam verandermanagement. Vrij vertaald: uw sparringpartner in complexe verandertrajecten, een onafhankelijke coach die met u meedenkt tijdens het hele proces.

Succesvol veranderen: een uitdaging

In elke organisatie dient zich op een gegeven moment de behoefte aan om bepaalde zaken anders aan te pakken. Dat kan gaan van het optimaliseren van bestaande processen tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe bedrijfsstrategie. Maar het tot een goed einde brengen van verandertrajecten is vaak wél een uitdaging voor managers en executives. Hoe groter en complexer de vraagstelling, des te belangrijker is het om een gestructureerde aanpak te volgen. Dat vraagt om een strategische koers, waarbij advies en begeleiding onmisbaar zijn. Uw bedrijf naar een hoger plan tillen vraagt om goed management en knowhow: verandermanagement.

Wat is verandermanagement eigenlijk precies?

Veranderprocessen, innovatie, organisatieontwikkeling, veranderbegeleiding... Stuk voor stuk termen die te maken hebben met verandermanagement. Maar wat houdt het eigenlijk in?
In feite betekent verandermanagement niets meer of minder dan het managen, het organiseren van hervormingen en innovaties binnen uw bedrijf. Een integraal proces met aandacht voor zowel de technische aspecten als menselijke en organisatorische factoren.
Om het benodigde draagvlak in een verandertraject te creëren dient het vertrouwen van uw medewerkers en de onderliggende organisatiestructuur centraal te staan. Daarbij kijken we niet alleen naar wat er niet goed gaat, maar vooral naar kansen en mogelijkheden. Door een beproefde methodiek in te zetten in het totale veranderproces, realiseren we succesvolle innovaties.

Verschillende trajectmogelijkheden:

Newid Consulting biedt twee verschillende trajectmogelijkheden:

• Verandertrajecten: Uw sparringspartner in verandering. Coaching en advies op maat, voor een toekomstgerichte visie, die leidt tot een hoger rendement in de organisatie.

• Interim (verander)projecten: (tijdelijk) leidinggevende invulling voor projecten, waarbij specifieke expertise onmisbaar is, zoals tijdens reorganisaties.


Contactgegevens
Kaapstander 176
6541 EX Nijmegen
T: 0628356743
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: -
Jaaromzet: -