< Terug naar alle leden

Volta Consultants Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Volta consultants bouwt met u een succesvol directieteam door vier diensten te integreren: search, development, consultancy en interim-management.

Volta adviseert directies en Raden van Commissarissen bij vraagstukken die op hun agenda staan, maar die ook over hun eigen functioneren gaan. Dit doen wij door complexe zaken duidelijk te maken, andere perspectieven te bieden en de samenhang te bewaken. Onze aanpak is gericht op heldere, compacte analyses en concreet toepasbare adviezen die daadwerkelijk tot verandering leiden.

Onze consultants hebben verstand van mensen en organisaties. Wij zijn betrokken en praktisch en hebben de kwaliteit om het dieperliggende vraagstuk zichtbaar en bespreekbaar te maken. Wij helpen u duidelijk te krijgen hoe uw onderneming ervoor staat en wat nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

Wij zijn trots op de langlopende relaties met onze opdrachtgevers, die ons typeren als een betrokken “buitenstaander” die het krachtenveld begrijpt, de inhoud verstaat en oog heeft voor de menselijke maat.


Contactgegevens
Koningsweg 2
5211 BL Den Bosch
T: 073-6104790
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -